-
Arty s6
teda pekne zmatky vznikaju ohladom artov na s6,najprv bolo ohlasene ze budu zablokovane po pridani,potom sa ohlasilo ze budu odblokovane po pridani.
Nakoniec ale budu predsa len zablokovane ako tradicne..co je pre niektorych horsia sprava,ze budu po tu dobu zablokovane vsetky natarske dediny,tzn. aj natarske farmy :)
Takze uz zostava len otazny def v natarkach..sam som zvedavy,podla toho koeficientu Top armad na serveri a defky v natarkach by to mohlo byt dost.
Predsa len nieje zvycajne aby pred artami(odvtedy co je skratena doba serverov) behali po serveri 30-50k ofky v takom hojnom pocte :)
-
Takze predpokladam ze Nemci nepridaju vo stvrtok arty ale v stredu kedze dbaju asi na sviatky :D A ak si pamatam zajtra tam maju nejaky velky cirkevny sviatok. Toz mozno preto pridaju o den skor arty.
B.
-
Tak arty by boli,zacina cakanie :)
-
nj cakat a dufat, ze tam clovek dorazi prvy :| aspon, ze ich mam doslova kusok od seba:jj:
-
Este som zvedavy na ten def..ci budu ludia reagovat "och to len tak malo defu?" alebo " ***** tolko defu,rozbil som skoro celu armu" :D
-
tym "deff" myslis obranu natarov? tak ratam s pribliznou stratou 15-20K na velkom arte:( uvidime zajtra. uz teraz mam krce v zaludku:D
-
15-20 ? Podla toho s akou offkou a ci mas roh natarov a tak :)
B.
-
off myslim imperianov a EC:) a ano, mam aj roh natarov
-
Tak ako pisal Bane21 -> dnes je v Nemecku sviatok, preto sa artefakty davali vcera. Zablokovanie artov bolo iba z toho dovodu, ze som nechcel vlastne den pred tym menit opat datum pridavania. Viem, ze vela hracov to malo rozplanovane tak, aby stihli postavit pokladnicu a potom by boli iba zbytocne staznosti...
Preto boli zablokovane. Momentalne sa vsak nerata s blokovanim natarov prave z dovodu zablokovania vsetkych natarskych dedin.
Teraz uz iba cakat, kolko tam maju ti Natari army ! :) :jj:
-
Roh ma kazdy co sa chysta na art,ale isto sa najdu pripady co ho zabudnu dat herovi :D
Ale to ratas s celkom velkymi stratami,no ono je vzdy lepsie ratat s vacsimi stratami ako byt potom prekvapeny :) a tu na T4 je mozne vsetko,kedze niesu este skusenosti z predchadzajucich vekov.