Armada krasna,a este k tomu galska.Germani hambite sa.Ale ta deff v tom dive
,uprimne ked som klikal na ten log cakal som ovela väcsiu.
Armada krasna,a este k tomu galska.Germani hambite sa.Ale ta deff v tom dive
,uprimne ked som klikal na ten log cakal som ovela väcsiu.
Dvaja na ucte a dost !Do pravidiel: Pripajanie sa viac ako dvoch hracov cez heslo na ten isty ucet je ilegalne.( Ak si tiez myslis ze hranie 3 a viac hracov na jednom ucte, je prilis velka vyhoda a kazi ostatnym hracom zazitok z hry, podpor tuto iniciativu vo svojom podpise )
Krásny útok![]()
SK3 - CHIP & DALE
SK5 - BOLT
Moc pekné![]()
predovšetkým musíš vedieť kto si. To sa ale nedozvieš, kým sa nenaučíš lietať :)
Každý píše, že Germáni sa maju hanbiť(haniť nie hamiť, takže žiadne hambiť :P), lebo je to útok od Gála.
A však Gál je dobrý aj na OFF aj na DEFF.,
Keď si zoberiete, Šermiar je skoro totožný s Imperiánom a tak tvorí lepšiu pechotu ako u germánov. Dá sa povedať Gálovia maju Elitnú pechotu medzi jednotkami.
+ Bleskovia su lacnejší a rýchlo dostupný a k tomu ma výživu len 2 obilné jednotky(Geniálna jednotka na farmenie-zvlášť pre začiatok,nemá konkurenciu, pretože rýchlosť nemá konkurenciu) .
Pekný útok uznávam, no ale tých bleskov by molhi vystriedať Heuduani :P
http://www.youtube.com/watch?v=QgqbHOgcEdE - Czx6 Archangel :-)
http://cry.travianteam.com/sig-4-sk-2-sk2_5496.gif
Najlepsia utocna pechota je jednoznacne palka. Aspom teda ked ide o mnozstvo utocnej sily...
Nemusia byt Haeduani..Blesky su rychle a uzivis ich viac..nieje to nutnost..NIekto taha cely server z bleskami.
Dvaja na ucte a dost !Do pravidiel: Pripajanie sa viac ako dvoch hracov cez heslo na ten isty ucet je ilegalne.( Ak si tiez myslis ze hranie 3 a viac hracov na jednom ucte, je prilis velka vyhoda a kazi ostatnym hracom zazitok z hry, podpor tuto iniciativu vo svojom podpise )
V tom si ta dovolim poopravit.
Sermiar je takisto totozny s imperianom ako so sekernikom, je to kompromis medzi nimi. Ci po utocnej, tak aj po surovinovej stranke. Ale hovorit, ze maju elitnu pechotu je trosku prehnane.
Najlepsi je imperian a palkar.
A to z jasnych dovodov. Na konci hry kedy priemerny, resp nadpriemerny hrac ma limitovanu vyzivu na vojakov, tak je lepsi imperian. 70utok/1upkeep. Urcite lepsie ako 65/1 ci 60/1 alebo 40/1 vsak?
Na druhej strane je palkar dobry vzhladom na rychlost stavby a cenu.
Ale aj tak by som sa priklanal k imperianom kedze zo vsetkych im najviac pridavaju kovaren/hrdina/zlatky.
Tiez haeduan je fajn jednotka, ale cena/upkeep nakoniec prinutia ludi viac stavat blesky. ALe kazdemu to vyhovuje inak, urcite by som vsak nepasoval jedneho ci druheho na tron. Nahodou haeduan aj dobra def jednotka.
Tak trosku pocitame
1 H-utok 140 obilie 3/h
1 B-utok 90 obilie 1/h
1 H 140 3/h
3 B 270 3/h
je to priamo umerne takze ci prepocitajte co bude silnejsie
Blesky uzivis vo väcsom mnozstve a ich sila bude aj väcsia..
ALe ako nic nemam proti Haeduanom.JA ich robim po cely server.
pekny utok, to je jasnee... a v dive bolo len tolko deffky, pretoze vacsina obrany je hlavnom dive... toto je len ktory si stavia jeden hrac.... a mal podporu od troch hracov...nato ze je koniec sk5 toho naskrabali obaja dost aj v off aj deff
![]()