ano..je jednoduchsie sa zmazat a vraviet, ze to bola nuda ako ostat a nieco proti tomu spravit..![]()
ano..je jednoduchsie sa zmazat a vraviet, ze to bola nuda ako ostat a nieco proti tomu spravit..![]()
hehe,drewo.Ty jsi se určitě nenudil.![]()
heh..to urcite nie....riedidlo robi divy...![]()
Ty mas tak 15 rokov nie? :-D
Od kedy si vobec hral s5ku? Keby nie je spojenectva medzi Hakou a Alianciou na zaciatku, tak tu ani nie ste. Len ja s kolegom sme dusili aspon 4 hracov. Jankovo bol takisto odchyteny xkrat a prisiel o vsetky palky na zaciatku, preco ste asi tak chceli spojenectvo? Proste my sme boli zohrani ako kolektiv.
Haka skoncila tak ako skoncila prave kvoli minimu bojov, pre co odisla asi 1/3 na ine serveri a dalsia cast sa neustale hadala,ze tie spojenectva vobec boli uzavrete.
To vies, clovek sa s uctom s pop 100 a 0 armadou rychlo vzda a ide inde
Este sa dobre zasmejem ked budes z jednej z vasich sestier, ktore ste si vlastne ani nemali vytvorit, lebo mala byt len jedna sestra pre kazdeho :-)
Kazdopadne asi tebe tazko nieco vysvetlovat.
P.S. Ano, Aliancia si zasluzila vyhrat div, lebo sa perfektne vypracovala a viedla dobru politiku. V hake to mal kazdy na haaaaaku ;-)
krasny naskook...keby vam vydrzla aj zalozny![]()
ahojte ked tu už tak kecáte tak ja vám to objasním ten utok mela na div drobca nemal vobec dojst div sa mal dostavat ráno o pol šiestej ale jeden stavitel zrušil stavbu nedopatrením a tým pádom utok na drobca došiel len tolko a ktým spojenectvám sa vyjadrovat nebudem
len tolko že ku koncu to nehrala ani polovica haky tak si myslím že sme pomohli dost nech žiju lamky na traviane![]()
oné
a nahodou statistiky podla uzivatelov nemas?
tu je to všetko biele na čiernom a nechcite odomna aby som sem dával na každého jedného toto je len top zásobovači
http://img258.imageshack.us/img258/3941/29782113.jpg
oné
ktora aliancia na s5 zatial vedie v stavani divu sveta?neviete niekto
ivant to co si tam dal tak tam je ale vela suroviniek![]()