srry pego nemozem sa vyjadrovat lebo pan terro musi mat vzdy pravdu a on je ten naj on je asi kral alebo co hovory vzdy za vsetkych![]()
srry pego nemozem sa vyjadrovat lebo pan terro musi mat vzdy pravdu a on je ten naj on je asi kral alebo co hovory vzdy za vsetkych![]()
ano som kral a mam vzdy len a len ja pravdu..teraz mozes uz normalne prispievat.pravda je vonku a terror je mimo
Paasik ty si tu fakt asi iba preto aby si ho dráždil. Sa vyjadri normálne alebo vôbec...![]()
"Keep your family far away and your enemies closer"
mmo, ty ještě žiješ?už jsem tě tu dlouho neviděl
a co už budeš nestranej, nebo si najdeš někoho jiného na rýpání?A-čka letos nejsou, ale na výběr je dost aliancí
mmo:FAIL
Naposledy upravil mmo; 19.01.2010 o 23:02
Server cz9 - 1. místo - mskt007 (ukončeno dne 08.07.2008)
Server cz10 - 1. místo - mskt007 (ukončeno dne 02.08.2008)
Server cz14 - 1. místo - WoG-the best of (ukončeno dne 26.10.2008)
Server sk3 - 1. místo - mskt007 (ukončeno dne 13.9.2009)
Klikol som sem za ucelom, ze sa nieco dozviem o rozdeleni sil na sk3 /nazov temy tomu napoveda/, ale asi tu nie som spravne .... namiesto toho sa tu riesia nejake osobne spory...
![]()
pravdu mas v tomto je sk3 specificka
myslim,ze tato tema je zbytocna,a momentalne aj tak o nicom nevypoveda,k teme bol akurat hned prvy prispevok,ktory len urcil to ako to je,nie som si isty,ci sa da k tomuto este nieco dodat v sucastnosti
mmo: ak by sa dalo,tak "by som" premazal celu sekciu s3 lebo je tu vela zbytocnych toppicov,kde sa aj tak stale keca len a len o tom istom
Ja si nemyslim, ze je zla takato tema. Take vedenie konspiracii je niekedy sranda citat o mesiac dva. To by sa tu ale nesmeli ludia natahovat o veci, ktore nikoho, co sa pozrie do tejto temy kvoli nazvu nezaujima.
túto tému som dal preto, aby som o mesiac, dva alebo o pol roka vedel, kto to s kým ťahal na začiatku.. a ako sa situácia mení..
každý mesiac porovnám čo sa na servery zmenilo.. teda.. keď to tu niekto nezamkne..
zatiaľ sa mi zdá juhovýchod zaujímavý... je tam nejak husto....![]()
Juhovýchod? Ten je fajn, pár vyníkajúcich hráčov, veľa lám ako ja a plno špehov z celého servera![]()
na JV niesu rovnocenni superi ...vlastne na ziadnom sektore niesu rovnocenni superi takze to vypada tak ze sa bude bojovat povacsine cez sektor :-/ ...to je zdlhave a nudnee