Na nejake Medailove miesto to mozme datSloVenskOOOOOOOOOO
!!
4vykricniky ty zase ziadnu fantáziu nemáš!!
Podľa mňa to zlato od nás daleko nebude v roku 2002 sme mali skoro takú istú zostavu(asi ešte horšiu)
a zlato bolo naše. Naši hráči niesú starý až na výnimky ktoré vek vyrovnávajú technikou a skúsenosťami.
Naši hráči naberajú stále viac a viac skúseností tak nevidím problém. Buď vyhráme alebo pohoríme na začiatku.
Ja budem pozeraj mužský aj ženský hokej(ako dajú naše slovenky bulharkám 80:0), rôzne extrémne lyžovanie, biatlon, beh na bežkách, rýchlo korčulovanie, a kokosov na snehu
boby
skoro by som zabudol na tých dvoch černochov v disciplínach beh na lyžiach a zjazd(slalom) na týchto dvoch som veľmi zvedavý
zvitazime v kazdej discipline ja nanich verimSLOVENSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Naposledy upravil Shanna; 11.02.2010 o 15:19
Krčma to je moj domov
v hokeji mame najlepsiu zostavu tam musime mat aspon bronzovu medajlu a inak by som chcel vediet vas nazor na zapas Slovensko Česko ja si myslim ze vyhrame 3:2 a chcem vediet aj vas nazor a mame tu aj vela cechov takze aj ich
tak to nie,nevie mci ste si vsimli ale väcsinou nas z hokejovych MS,ZOH,atd. vysachovali cesi
Samozrejme budem pozerat hokej,Biatlonom nepohrdnem a ked bude cas tak skoky na lyziach ozriem tiez![]()
Naposledy upravil Shanna; 11.02.2010 o 16:12
Dvaja na ucte a dost !Do pravidiel: Pripajanie sa viac ako dvoch hracov cez heslo na ten isty ucet je ilegalne.( Ak si tiez myslis ze hranie 3 a viac hracov na jednom ucte, je prilis velka vyhoda a kazi ostatnym hracom zazitok z hry, podpor tuto iniciativu vo svojom podpise )
najhorsie je na tom je to v zamori a u nas rano u nic noc a ceskom hrame vo stvrtok o 6:00 rano a piatok s ruskom a s lotysmi asi v nedelu 1:30 cize to bude narocne kukat v noci nemam problem dospim v skoleale o 6:00 rano zapas sa neskonci do 8:00 takze nwm co s tym ci zahram dalsia chorobu alebo nepojdem do skoly...
s Českom (18. 2. o 6.00 h SEČ)
s Rusko (19.2. o 6.00 h SEČ)
s Lotyšsko (21. 2. o 1.30 h SEČ)![]()
![]()
A co my, co zvykneme po kazdom gole obratit pohar hore dnom...
Ja sa tesim hlavne na poriadny tvrdy hokej, ziadne nahanacky po velkom klzisku v Europe. Zmenili dost system, takze prve tri zapasy sa mozu kludne vypustit, staci vyhrat tie dalsie 4 a je to vo vrecku![]()
http://www.youtube.com/watch?v=JOPiKiru26Q
- Alex, pick up the phone !
- Hallo...
- Halaaaaaaaaaak !!!
zajtra ma byt otvorenie ne? stavim sa ze slovaci sa zasa strapnia pojdem radsej na pivko ked budu hrat ... ak vyhraju klobuk dole a mozte ma ukamenovat ale ak ne bduem s avam smiat xD