plus další názor už som videl lup aj viac ako 1M a mal oveľa menšie straty takže ostávam pri tom čo som povedal![]()
plus další názor už som videl lup aj viac ako 1M a mal oveľa menšie straty takže ostávam pri tom čo som povedal![]()
hrám sk3 a nie speed
no musim sa pridat, je to o nicom report..., velke straty, ked uz si mal dat normal utok, nech sa tam mozes vracat
k tym lupom, myslim ze FastButLama sa tomu daleko viac rozumie ako ty kingpin
a neurazaj tu kazdeho, kto nezdiela tvoj povznesený pocit, ze si spravil najvacsi lup tvojej kariery :P
Was macht Uwe ? Uwe schreibt :D
dosť low útok![]()
to kingpin: Vsichni se shodli na tom, ze je ten log nic moc, chapu ze te to mrzi. Kdyz se zamyslis co je na nem spatne treba ti to pomuze stat se dobrym hracem. Doporucuju ti ani nezkouset urazet na foru hrace, kteri umi hat lepe nez ty a maji snahu ti poradit.
Jsem rad, ze po dlouhe dobe vidim tema kde hromada lamek neshodnoti neco takoveho jako pekne![]()
momentalne nikde nehraju
pekné![]()
![]()
The Prodigy
onicom report, ale zase sa ukazalo, aka je rimska legia obojstrannaale lup hahaha v minuse
a ze pekny utok...pri takomto farmeni za tyzden krachnes lebo nemas palky ani ostane a surky este aj stracas xD
![]()
nevravim ze by som nebol spokojny s utokom kolkokrat nic neulupim zato straty su maximalne cize je to este v medziach ale ako lup to nestoji za vela![]()