chystám sa![]()
chystám sa![]()
Napíšte do googlu slovo zlodej a otvorte prvý link :DDD
http://www.youtube.com/watch?v=94bXt0cVN7Y
zeby som to skusil?![]()
ako zasa? Ja cakam na dalsi server tusim od decembra kedze neblo nic nove iba S4 a to je klasik tak myslim ze bolo na casekedze naposledy som si zahral este na sk s7
![]()
Teória je keď človek všetko vie, ale nič nefunguje. Prax je, keď všetko funguje, ale nik nevie prečo. U mňa je teória spojená s praxou. Nič nefunguje a nik nevie prečo.
Ja idem urcite od sk6 (tam som vyhral) sa len nudim a nudim....tak tam ideme par hracov z velenia vytaznej ally. To bude peklo.
Ked som smadny to nevidi nikto, ale ked som napity to vidia vsetci!
ja idem nastporo bo český ma nudí![]()
Já tam hrát budu. Dlouho jsem ted nehrál a tohle je nejbižší restart takže co mi zbývá. Doufám že tam nebudou žádný závisláci co od prvního dne budou na účtě 24 hod. denně, těm bych vážně nemohl konkurovat.
-Lepší chytrý pálkař, než spamer který si řiká imperián.
Schválně kdo umí toto:Ten můj Popokatepetl je ze všech Popokatepetlů ten nejpopokatepetlovatější Popokatepetl.
No ja od začiatku sk2 tvrdím už žiadny iný server a teraz pozerám sk5, ňou som ja travian začala, či ňou aj skončíť? Začínam si dávať argumenty prečo to nezabaliť... juj dúfam odolám a nebudem tam, ale ako niektorých počula vraj si to tiež vraveli viac krát a stále tu pobehujú... že by ja bola tá svetlá výnimka?Len nech ma nik nenahovorí a hádam zvládnem sa nelognuť
angel
Len sa logni,myslim ze to bude dost dobry server, vela ludi sa nanho tesi a caka.... no uvidime.
Ked som smadny to nevidi nikto, ale ked som napity to vidia vsetci!
No veru neviem, ak by tak asi len na duál .. sama už eee berie to veľa času a napokon ide leto treba si ho užiť... tak ešte porozmýšlamno radšej by asi odolala... len či sa podarí
![]()
![]()
no len sa regni, bude aspon sranda,ja pojdem tiez len tak zo srandy
![]()
feferon - enem