No toto... ty tam budeš popkárčiť ...tak bacha na neho....
![]()
No toto... ty tam budeš popkárčiť ...tak bacha na neho....
![]()
Cez telefon sa da dobre farmit....Mam na to taky navod ze sii napisem mena hracov(fariem) a nefarmim cez mapu ale cez statistiky a tade....![]()
![]()
![]()
dobry sposob,sak ked niekto ma nervy farmit cez mapu tak blahozelam,to niekedy vyskusam
<volam sa ako sa volam a neviem ako sa spravat na travian fore>
Staci dobry mobil(samsung omnia,omnia 2,N97,....) s velkym displejom a pripojenie. Hned je travian ako na pocitaci. tak no problemDnes je uz technika niekde inde ako pred nedavnom.Asi si tiez nejaky taky mobil zozeniem a stanem sa zavyslakom aj ja
nonstop online fuuuu ako by som to psychicky zvladol...
Ked som smadny to nevidi nikto, ale ked som napity to vidia vsetci!
ak mas normlane wifi tak neni problem,ale ked mas hrat na opere mini tak dakujem pekne,racej ostanem pri pc verzii
<volam sa ako sa volam a neviem ako sa spravat na travian fore>
chcem tiez prispiet skusenostami travianu cez mobil
nemenovany operator ponuka za 6 eur mesacne neobmedzeny internet+opera mini v telefone a to staci na pokrytie casu ked nemozem byt napr. pri pocitaci-cesta domov z prace napriklad-staci len pozriet na ucet ci nejde utok popripade dat nieco stavat to uplne postacuje a verte mi ak v noci spim a nahodou idem pozret na travik nemusim zapinat pocitac ale len telefon na kontrolu uctu co nezaberie viac nez 1-2 minuty
v praci mam notebok pripojim si telefon a frcim na 100% len zabudnite na utoky v sekunde, tak rychle to zas nieje![]()
mne cez mobil to moc nevyhovuje, skôr som zástanca klávesnice na notebooku... asi to bude preto, že ja rada spamujem popri hre a mobil, to beriem len ako rýchla kontrola na učte ak som mimo PC, ak sa niečo deje radšej zapnem notebook.![]()
nema niekto zaujem o dual ??
podla toho aky cas potrebujes :P
skx: juro&david
sk3 - zatial nepoviem :)
Uz by to mohlo zacat....uz len 5 dni, som trochu nervozny![]()
Ked som smadny to nevidi nikto, ale ked som napity to vidia vsetci!