Tak čítal som tu (od gabyho?) návrh, žeby mohlo byť také väčšie stretko jedného z najlepších (ak nie toho najlepšieho) sk serverov, tak treba zistiť či by bol záujem, kde by sa to mohlo konať aby sa zišlo čo najviac hráčov a pod.Tak sa vyjadrite
![]()
Tak čítal som tu (od gabyho?) návrh, žeby mohlo byť také väčšie stretko jedného z najlepších (ak nie toho najlepšieho) sk serverov, tak treba zistiť či by bol záujem, kde by sa to mohlo konať aby sa zišlo čo najviac hráčov a pod.Tak sa vyjadrite
![]()
Cauko, ja by som tiez rada videla niektorych ludi nazivo. Hlavny tych, o ktorych je tu sem tam pocut. Orientacne.. ja som z BA. Viem, ze dost vela ludi tiez. odkial ste ludia, co by ste prisli? Ze by sme to nejak zosuladili?![]()
...tiez nemam problem sa stretnut aj s druhou stranou, predsa je to len hra. pokial by bolo stretko niekde v strede, alebo aspon v rozumnej lokalite od mojho bydliska, tak velmi rad pridem, ak budem mat pozvanie. som z Humenne-ho (daleky vychod)
miško z O.D.B (sk1)
Zdravim .. no ja by som sa asi nesiel stretnt chcem zostat v anonymite..
PS: som tiez z HE![]()
Nechcem byt 1, lebo 1 je blizko 0
str. SVK a tiez by som dosiel.![]()
SK1 - Mravec Z
min. SK1 - Mravec
no ja som tiež z BA ale išiel by som aj ďalej keby bolo treba![]()
Ešte si pamätám ak môžem ako sme plánovali stretko z CZX. Nakoniec z toho nič nebolo. Bolo nás málo. Vás bude aspoň päť. Ale v krčme niekde by ste mohli.
My sa stretávame pravidelne. Najlepšia účasť bola 14 hráčov z jednej aly. Niekedy pri pive, vodnej fajke, alebo na cigánske na vianočných trhoch. Niekedy ma prepadnú doma, inokedy u mňa na firme. Niektorí chodia občas, niektorí každý týždeň. Niektorí na tuhô, niektorí na kávičku.
V každom prípade, by som rada spoznala aj viacerých, nielen Bratislavčanov, resp. cezpoľných žijúcich v BA. Ak navrhnete rozumné miesto, rada sa zúčastním. Ale mám podmienku, musím tam chytiť signál![]()
Krásna galka
dharmuska - stretko by bolo až po sk1 takže signál ti je nanič(ak nezávisláčiš aj na iných serveroch
)
Osobne som sa tiež nikdy nebránil cestovaniu hocikam kde ide dialnica alebo aspoň priamy spoj od mesta kde dialnica je, len som zvedavý kto sa ujme organizácie![]()