Strana 2 z 2 PrvýPrvý 12
Zobraziť vysledky 11 do 19 z 19

Téma: Mikrak co instalovat?

  1. #11
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    12.01.2010
    Príspevky
    2

    Povodný

    A nedostal si ku tomu mikro nejake CD?Ak ano treba to tam instalnut a potom zapojit.

  2. #12
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    15.06.2009
    Príspevky
    169

    Povodný

    Ja si myslím že na mikrofóny netreba cd. Stačí vopchať a nastaviť v audiu glasitosť. To je všetko.

  3. #13
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa xinus
    Registrovaný dňa
    14.08.2009
    Príspevky
    43

    Povodný

    Ak chceš tak pekne spievať a pre nás =)

    Realtek HD Audio Manager
    http://www.youtube.com/watch?v=QgqbHOgcEdE - Czx6 Archangel :-)


    http://cry.travianteam.com/sig-4-sk-2-sk2_5496.gif

  4. #14
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    02.10.2009
    Príspevky
    0

    Povodný

    Skús pozrieť cez ovládací panel, v ňom si nájdi "zvuk a zvukové zariadenia", hore si vyber kartu "zvuk" a tam skús pozrieť, či máš dobre vybrané "predvolené zariadenie"

  5. #15
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Lord MTN
    Registrovaný dňa
    20.12.2008
    Lokácia
    Prešov
    Príspevky
    270

    Povodný

    Pocuj nemas k Tomu CD?: Aky mas Win alebo OS Linux ?? a aj ty poradim napis daj ikonku windows + r a napsi tam dxdiag a uploadni to dake adaj sem olink a aj ti poradim
    ɐuw ɐu ǝuǝʌɐʇsod ǝɾ oʞʇǝsʌ
    | Ked vystrihnete tento kupón, |
    | mozete si kúpiť novy monitor |

  6. #16
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    05.11.2008
    Príspevky
    763

    Povodný

    mam xpcko, ano pcham do do spravneho, v audio som vsetko dal hore skusal som aj boost stale nic viac info vam nevem povedat nesom daky typ na toto

  7. #17
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    12.01.2010
    Príspevky
    2

    Povodný

    Je tam vobec dobry kabel?Ze ci nieje preseknuti alebo nieco take.A skus to na inom PC a ked to tam pojde tak potom je asi chyba na mikro.A ten stary ti tam teraz ide?a skusil si tam dole vpravo kliknut na tu sipku a otvorit ten panel a ze ci nemas stlmeni zvuk?

  8. #18
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Lord MTN
    Registrovaný dňa
    20.12.2008
    Lokácia
    Prešov
    Príspevky
    270

    Povodný

    gold na ploche daj ikonku windows na klavesnici + r otvori sa ti panel ryhcleho spustenia: dxdiag

    a potom o daj ulozit a vznike ty dxdiag.txt a to uploadni npr na www.upnito.sk
    ɐuw ɐu ǝuǝʌɐʇsod ǝɾ oʞʇǝsʌ
    | Ked vystrihnete tento kupón, |
    | mozete si kúpiť novy monitor |

  9. #19
    misko5
    Guest

    Povodný

    Citovať Originál od GOLDT Zobraziť príspevok
    Hoj ludia neposielajte ma na pcforum ked neviete kto vie mi pomoze aj tu..... potrebujem si vraj nieco nainstalovat na dosku aby mi isiel mikrofon ale ja neviem co aky program alebo co to je vsteky cd k PC som stratil cize potrebujem pomoct .. kazdy kto by mi vedel pomoct budem vdacny spamy ppoprosim nechat doma
    Prepac ale mne nic zapojim ho do pocitaca a ide ne? a ak nejde nekde ve nastaveniach zvuku sa pozri ze ci nece stiseny!

Strana 2 z 2 PrvýPrvý 12

Pravidlá prispievania

  • Nemôžete zakladať nové témy
  • Nemôžete zasielať odpovede
  • Nemôžete zaslať oznámenia
  • Nemôžete editovať vlastné príspevky
  •