Rád by som rozvíril tému ohľadne tejto novinky. Neviem aké to malo ohlasy na .org
ale asi pozitívne. Viem, že všetky úkony nešli 10x ale aj tak je to krásny speed.
Prosím napíšte svoje postrehy z hry a ostatný pripojte svoje postrehy.
Rád by som rozvíril tému ohľadne tejto novinky. Neviem aké to malo ohlasy na .org
ale asi pozitívne. Viem, že všetky úkony nešli 10x ale aj tak je to krásny speed.
Prosím napíšte svoje postrehy z hry a ostatný pripojte svoje postrehy.
hral som tam,uzil som si to,ale je to trochu ineked zaostanete v popke je po vas,cize ak neskor nebudete denne preberat tak preberu vas aj ked mate velku army bo tam sa podpori neposielaju moc do ali skor si musite predom najst deffkarov
to skoncil sa za 1 mesiac a 14 dni a na to ze na zaciatku tam mas 80 hod. produkciu a stavia sat tam surky z 0lvl. na 1 lvl. len za 20 sec! super uvytal by som 10x
(aj 400x speed)
Súhlasím so zabudnutym až na ten 400X speed. To by všetko trvalo 1S až 0S a si to predsatav by padal server furt. AJ ja by som ho uvítal.
zviera 875
Ak bude problém napíšte SS. Som šermiar Pozor na vec. ;) Len dúfam že sa zlepším :P
lebo je tu pomerne málo hráčov
sleduj tr forum
AOTP 4L!
10x tak to by som cel na Sk by stacilo 7x. TAm to je perfejkta n parada skocnil som z 7deinam a mal som 32
proste produckai 66000 za hod a denne aj 8000 palky
ɐuw ɐu ǝuǝʌɐʇsod ǝɾ oʞʇǝsʌ
| Ked vystrihnete tento kupón, |
| mozete si kúpiť novy monitor |
dobre sa to hra, zaciatok je upne ze najlepsi,ale ak nepokryjes ucet na24/7,nemas sancu prezit to kolo
<volam sa ako sa volam a neviem ako sa spravat na travian fore>
jjja n aa zacaitku ked mi koncial ochraan som nebo doam a mi zabili 80 palky a bolo poe men a le som to rozbehol a pocase som ho prebral.
ɐuw ɐu ǝuǝʌɐʇsod ǝɾ oʞʇǝsʌ
| Ked vystrihnete tento kupón, |
| mozete si kúpiť novy monitor |