okamziteči aké to meno máš synak... Ja nebudem opakovať, čo som už písal na iných fórach... keby si trochu čítal tak by si aj čo to vedel
Ale niečo k tomu môžem dodať... Ja nie som žiaden borec, aspoň sa ním necítim byť aj keby som bol na traviane neviem aký dobrý... je to len a len hra a ja si tu nič nechcem ani nebudem dokazovať... hrám to kôli zábave a kámošom, ale toto zrejme asi niekto nedokáže pochopiť
. Poviem Ti len toľko aj keby som o svoju armádu prišiel tak to stále beriem ako hru a dobré poobavenie, ale niečo čo som kedysi písal na fóre viacerým asi uniklo a myslím, že je to dobre, že tomu tak aj je... V každom prípade sa dobre bavím :-). A ak sa Ti zdá téma, ktorú založil jeden z najlepších hráčov ( dovolím si to tvrdiť
, pretože som dobrý
) nezmyselná, aj keď som ju založil hlavne pre takých ľudí ako Ty, je to Tvoj problém... mne a myslím, že aj viacerím ľuďom ako nezmyselná nepríde... bola totiž založená práve kôli debate ohľadne mojej armády, pretože už to bolo o tom toľko polemík a čoskoro príde čas skutočnej BRUTÁLNEJ reality
Bavte sa
![]()
![]()