medzinarodne lety s pusinkami boli z dovodu vybuchu sopky na islande odklonene do karibiku
ale ne vazne sa pytam,funguju este ,ci ?
medzinarodne lety s pusinkami boli z dovodu vybuchu sopky na islande odklonene do karibiku
ale ne vazne sa pytam,funguju este ,ci ?
jj fungujou, jako nehybny terctezko to popsat jinak nez jako propadak
![]()
Ja Vám vôbec nerozumiem. Takisto mám v hlave spomienky na predošlé veky, ale každý, aj ten najväčší magor vie, že minulosť už nezmení. Prečo ju potom stále spomínate. Viem, že niekedy je tažké prekusnúť aj veci rok staré ale o tom je psychika človeka.
Mne skatovali v prvom veku main 2 krát. A čo?! Pogratuloval som najprv cardovi, potom niekomu koho meno si už nepamätám a vystaval som ho znova. A keby mi niekto v druhom veku napísal, že on mi katol main, aj keď to nie je pravda, nebudem o ňom hneď písať aký je to ..... a ......Čo sa bojíte, že Vás budú považovať za nejakú lamku len preto že Vám katli hlavnú?! Stalo sa to aj iným borcom, na ktorých naozaj nemáte
(neberte ma vážne len sa cítim opustený a potrebujem sa pridružiť do nejakej debaty)![]()
Som T-uk, ale mám rád všetkýchbabo s tebou som bol tuším na pive
![]()
pekne slova ja? ale ber to tak ze niektory su zakomplexovany a chcu sa pomstit za kazdu cenu...![]()
No tusim je toto tema ArchLamers, tak bud sa presunte inam alebo sa vratte k teme![]()
vidis to ja som sa snazil nech dbaju na temu a oni furt TUK
zatial mi nikto nepovedal,ze ci lamers este existuju![]()
Existuje Maťo. S 21 hráčmi, ale existuje.