Poučné.
Len škoda, že také dlhé a s hrubkami.![]()
Poučné.
Len škoda, že také dlhé a s hrubkami.![]()
Slovenský travian upadol, ale aspoň toto fórum sa trocha pozdvihlo.
...Chcem sa podakovat Dodovi za krasne video, len tam zabudol spomenut na konci a aj pri utokoch nasho ticheho spojenca EoW, ktori vyrazne ovplyvnili stavbu DS aliancii LZ, tymto sa chalanom z EoW verejne
OSPRAVEDLNUJEM.
miško z O.D.B (sk1)
pekne videjko ... hlavne ta dostavba divuktoru som si pozrel aj v priamom prenose
samotny artefakt by nam bol prd platny bez deff ... a tu trebalo neustale zivit a doplnat ... z offkarov sa postupne stavali poctivi zasobovaci a deffkari ju poctivo doplnali a posielali tam kam bolo treba ... a vydrzali to (takmer) vsetci az do konca
najdolezitejsom aspektom hry vsak bolo aj tak to, ze stavitelom bol prave carny ... a moze si hocikto hovorit a mysliet hocico, bez neho by sme to nevyhrali![]()
Carny bol sice najdolezitejsi clanok, netreba vsak zabudnut na cely stavitelsky team, ktory niekedy robil velke zazraky so zhananim obilia, predsa niekedy bolo treba aj 3-4 milionov za hodinu..
Misko, Marcel, Tonv, Veronika, Jarka a ostatni.. boli a aj su proste super![]()
![]()
SK1 - Mravec Z
min. SK1 - Mravec
dakujem za zverejnenie videa, a popisu vyvoja hry, dotvorilo mi to konecny obraz , teraz je mi viac ako jasne ze ROOT nemala stavat 3 "babovky" (pozicany vyraz od Emp.), Tak ako na zaciatku zvolil Nico a Ricardo organizovane utocne ladenie celej OOT , tam sme mali zostat, urcite by to bavilo viac hracov az do konca, zarucene Hoblita dvojnasobne, kedze nas bolo oproti Chaoz a jeho spojencov ovela menej, bolo viac ako jasne, ze spravia u Carnabyho taky beton, ze ho prekona len hrac s bozou pomocou (Alah to nebol).
To nie je prosim kritika je to len konstatovanie na zaklade stavu veci ktore toto video odhalilo.
dnes sa sustredim na ine bojisko , nachadza sa niekde v Koline nad Rynom, nahanaju tam gumene cudo, - isiel by som na pivko (dnes uz alko, bude v BA stretavka? )![]()
Ja len ku kronike - pekna....dlha... gramaticky spravna (mozno na par tvrdiek) ale inac super
Jedine co ma uspavalo bola hudba![]()
SKX9 - Blink182 - http://www.youtube.com/watch?v=KkGtEsKVf8Q
SKX10 - Blind Joker -http://www.youtube.com/watch?v=lu-b9FhOdjU
Mne sa tá hudba pááčičo to je?
![]()
Napíšte do googlu slovo zlodej a otvorte prvý link :DDD
http://www.youtube.com/watch?v=94bXt0cVN7Y
pripajam sa k tomu ze je to fakt super spracovane video
pridavam este nejake moje postrehy a fakty k serveru:
1.asi rozhodujucim momentom bolo ked nam ukradli atros na 5x odolnejsie budovy.par hodin pred tym ako prisli utoky sme sa bavili z okamom ze rano dame HS do ally aby poslali stalu podporu na obranu artefaktu...prebratie si lepsie nacasovat nemohli.ak by sli utoky o den neskorsie atros bez probleov zabetonujeme
2.druha vec co ma mrzí ze HAU a spol sa dali stavat div s Demontou...vedenie demonty bolo velmi slabucke a doplatilo na to cele nase spolocenstvo.vobec si nechceli pripustit ze by sme mali spolocne branit 1 div a druhy nechat ako terč.zbytočne drzali v dive 1Mega deff co je pre div mala obrana a nas div by ale vyrazne posilnila...nikto z vedenia Dem. nemal na planovanie akcií cas ale volnu ruku pri pouzivani ich armad mi nedali takze to dopadlo ako to dopadlo...mal som v plane poslat vsetky nase aj demontacke utoky kt. nemali ist na div na ziskanie atrosu(5x odolnejsie budov)..spolocne by sme atros ziskali bo demonta mala tych nepotrebnych utokov(bez vecsieho poctu katov alebo baranov) velmi vela.zaroven sa mal ziskat aj druhy atros co mali na odolnejsie budovy a nasledne mali ist utoky na infrastrukturu carnabyho natarky.bez atrosov by ich natarka bola velmi zranitelna a uspeli by viacere nase utoky a zamiesali by urcite karty.lenze mudre vedenie Demonty sa rozhodlo tak ako sa rozhodlo...na atros sme utocili len Hau a Legendaci(vid na videjku) a chaoz bez problemov ubranil
Ale celkovo Chaoz + spojenci mali najlepsiu organizaciu a aj najvecsie utoky ktorych bolo pozehnane,takze vyhru si urcite zaslužili
eXclusive
no prave aspon vidime ze ako nam nemci pokakali stavanie divu. Div 5x artefakt sa neda vobec zastavit. Mrzi ma ze vlastne suboje o div sa takto vlastne stali nepodstatnymi pretoze takymto stylom staci branit artefakt a do divu tresnut deff aby bol aspon milionovy minus a divom to nepohnezial bohu je to tak. Keby tie artefakty vobec neposibili na div bolo by to fajn. Len to by sme museli odsuhlasit vacsinovo. Samozrejme ak nechcete aby ste 150k armady a vyse rozplesy na div a nepohli ani lvl. Videl som tam jeden utok ktory mal asi 9000 katov a skrtol 1lvl divu prednim islo 4000 baranov a muru sa nic nestalo.
je to smola no ale timto sposobom sa stavanie posuva len na odkliknutie na lvl 100.
![]()
CECE + byli + misoo = Galadhrim
SK - 2 super server do rozpadu Original
http://cry.travianteam.com/sig-4-sk-2-sk6_4870.gif
Galadhrim: 4000 baranov je malo. a k tej 9000 katovej arme, co z toho ked je slaby doprovod a pre teba este nieco 5*krat odolne budovy nema vplyv na budovu DS, cize artos do toho netahaj, mal to poslat skor, pre jeho doprovod tam uz bolo toho moc. over si fakty potom nieco pis
miško z O.D.B (sk1)