Tak ja gratuluje víťazovi, aj keď som výhru prial LZ![]()
Tak ja gratuluje víťazovi, aj keď som výhru prial LZ![]()
㋡
No čo? Uz sa tesite na dalsiu sk1? Pojdete znovu?
Tretí vek SK1 bol najlepší server v histórií SK travianu. Vďaka všetkým zúčastneným ;)Hral som tam pod nickom Arian
Ani tento skx nebol na zahodenie :)
Tampy :)
No síce na ňu čakám, ale vidím to tak, že nebudem mať dostatok síl stlačiť "zaregistrovať"![]()
vsetci sa regneme o 6.00 a spravime si vlastnu ally a budeme si cely server pisat zamilovane HS tym by sme prekonali aj ten minuly servr![]()
a dalsi zabity rok http://imageshack.us/f/35/sk2l.png/
spomienka na sk1
http://img832.imageshack.us/img832/8143/screenshot2010051311004.png
suhlasim(short)
Tretí vek SK1 bol najlepší server v histórií SK travianu. Vďaka všetkým zúčastneným ;)Hral som tam pod nickom Arian
vie niekto kedy bude ten restart? zrejme nie tak skoro, vlani o takomto case som uz mal policka na 3 lvl![]()
SK1 - Mravec Z
min. SK1 - Mravec
podla mna by ludi prilakali viac na Travian, keby boli len max 4. servery...
speed
classic
normal
normal
Nie takto ked je 7 serverov ci kolko a vlastne sa aj tak pouzivaju 4...
A nemuseli byt hraci rozhadzany na viac serveroch, ale byb oli pokope... Kazdy na svojom oblubenom...Napriklad jeden by zacinal vzdy cez leto a druhy v zime... Alebo by si hraci odhlasovali kedy chcu zaciatok...
no možno sa niečo podobné snaží TT týmito zdržaniami ohladne reštartov docieliť, normálne býva pauza tak dva tri týždne, osobne tipujem že reštart bude dakedy v septembri, teraz na leto by sa tam asi aj tak reglo minimum ludí
Ani ja by som sa neregol.. Ale v septembri uz urcite![]()
Obavam sa ze sa v septebri regnem aj ja, (ako vzdy , len dual) teraz si vychutnajme South Africa, toto je jej cas.
A myslim si ze k redukcii serverov SK nevyhnutne pride. Urcite sa este zmenia dake pravidla a pridu male vylepsenia, bude len otazne ci pomer investovaneho casu a penazi bude v prospech zabavy.