Mne zostala neaka ale malo katovdorobime.Ale ja som pisal stefo ze s casti mas aj pravdu.
FV ja som nezaujaty
Prave stavam na cz 5 4 palkara a to ma momentalne zaujima viac ako sk5.
Ultd SK3 1 vek,LEGIA sk5 1 vek,KATANA sk5 3 vek,OMEGA sk5 4 vek,CPB sk6 4 vek.
A zase sa dostavame k tomu preco to nemal kam opriet. To je asi jeho vina co?
Tak skus si este raz precitat toto.
Neviem co je na tom divne keby nikto nesusil offku cim by sa potom bural div?
No nic nemam cas teda teraz aj mam ale chut isto nie sa tu s niekym tahat za slovicka.
Som rad ze nobodyho off je ste doma lebo by ste tu nemali co pisat. Teda ze jeho off vam nekatla vase divy kedze ho stale beriete ako zradcu a mali by ste sa na co vyhovarat preco to nevislo.
Ale viac by ma potesilo keby tu borci z katanaGrup napisali a zkonstatovali kde urobili chybu.
Takyto vysledok hadam necakal nikto.
nikto necakal taky vysledok? je vas dva krat viac a celkovo pop mate mozno 3x viac ako nasa strana a nikto necakal taky vysledok? ja neviem o com pises ale nemame spolu rec... takisto aj nazor susenia offky na div.. pre teba je to mozno prirodzene, ale keby ja som toto dostal za ulohu tak to zmazem, lebo ja si server bez utocenia a zabavy ani neviem predstavit.. a 4 mesiace klikat off a nikde neutocit.. to je proti mojej srsti
Neviem co je na tom divne keby nikto nesusil offku cim by sa potom bural div?
to je pravda, mne islo cisto iba o nobodyhonam prave take offky chybali ake ste mali v zalohe vy
aj ked myslim ze my sme mali slusnu buracku aj popri utoceni...ale to zase odbocujem...
nazvi si to ako chces.... 7 mesiacov hral za katanu a tesne pred koncom presiel k aliancii...
chyb bolo vela, tie nikto nepopiera...len su niekde inde ako ich hladas ty![]()
Nepoznam podrobnosti preco presial ale myslim ze to nebolo len tak z nicoho nic.
Kazdy hrac si vie priznat prehru a uznat kde a co spravil zle. Ale to ste vy asi neni lebo asi mi mozeme za to ze vam katli div. Prepac. Vlastne mozeme za to ak sa nedozvieme ze ste si ho katli sami.
haha no nebolo to len tak s nicoho nic.. dostali sme zltu ze prechadza a bum do 5 minut bol v ALIANCII![]()
tak este raz specialne pre teba... chyb bolo vela, ale nemyslim ze tam kde si sa snazil naznacit v predchadzajucich prispevkochdufam ze sa neurazis ze mam na to iny nazor ako ty angel
stifo nvm preco pises tak ako pises.. ved my uznavame ze sme prehrali a ze ste lepsi.. mali ste nasusene offky a vzdavame vam holt.. toto tu v kuse piseme a od vas len same urazky a osocovania.. ja nvm ale myslim ze nasa strana si zasluzi trosku uznania.. nato kolko aktivnych hracov tam bolo a kolki tahali len zasobovanie divu tak to si uznanie zasluzi.. vas tam bolo tych 4LI4Ncii a frakcii na mraky..
No este sme neprehrali,no ste momentalne lepsi.Preco sme neni vyrovnany je viac nasov chybov.Ked budete mat ds na 100 zagratulujem vam ked stes aj tebe osobne.
Ultd SK3 1 vek,LEGIA sk5 1 vek,KATANA sk5 3 vek,OMEGA sk5 4 vek,CPB sk6 4 vek.