Tak mi prosim ta povedz koho som urazil a cim?
Tak mi prosim ta povedz koho som urazil a cim?
stifo my sa asi nikdy nepochopime....nechajme to uz tak, aj tak je to debata o nicom...![]()
Vnutorne veci ktore znechutili aj mna.Od tej chvyle kazdy tahal inde ale neaka spolupraca a sudrznost sa stratili.
Ultd SK3 1 vek,LEGIA sk5 1 vek,KATANA sk5 3 vek,OMEGA sk5 4 vek,CPB sk6 4 vek.
Kaslem na to uz som asi unaveny ked akosi tomu nechapem.
FV prepac za tu urazku dufam ze kvoli tomu zaspite.
ja nei som urazeny neboj ja sa neurazim ani ked mi na rodinu ludia nadavaju hoci aj v realisom divny viem
len ma zaraza akym sposobom pisete.. neviem naco este ta rivalita.. server je rozhodnuty, par lamiek si moze este nieco ine namyslat, ale pravda je taka.. tak doteraz sme mohli bojovat teraz si pekne dohrajme bez konfliktov a vydiskutujme si veci, ktore neboli diskutovane pocas srvra, ci uz preto, ze sa o tom nedalo, pretoze to bolo tajne, alebo len z principu.. server konci a kopec ludi uz nadobro aj z travianom tak si urobme peknu rozlucku![]()
Ano ucet nobody hral v Katane a to preto lebo to siahalo este z minuleho servera kde vsetci traja co tam hrame sme boli v opozicii proti Aliancii. Mozem vas vsetkych ubezpecit ze sme neboli ziadny speh ani nic podobne, odclenili sme sa preto ze vedenie Katany a E si myslelo z su panmi na serveri, na zaciatku bola Katana splocenstvo jasne v presile a tento server mohol byt krasnym zazitokom kde by sa stretli 2. vyrovnane spolocenstva lenze vasa komunikacia a podcenovanie ostatnych clenov zposobilo to ze vela hracov prestupilo alebo zmazalo acc. u nas bola posledna kvapka to ze farmy ktore sme si my vybili a kde sme chodili tak zrazu tam zacali chodit aj ludia z Katany presne podla vypisov, preto sme sa odclenili a sme vytvorili Hangmen a nie ako mnohi z vas nas obvinuju ze sme uz vtedy spehovali pre Alianciu. Prvy kontakt s ludmi z Aliancie prisiel ked nam chceli Smetiari a Jankovo prebrat dedinku ktoru sme mali v ich sektore samozrejme ze sme ich vychytali nasledovala komunikacia a tak sme prisli nato ze na ucte Smetiari hraje Tomaso kamarat z minuleho veku potom nasledoval prestup k nim
![]()
Este spomeniem ze na minulej sk5 som katol main Jankovovi, kolki z vas mu ho katli? takze az taky zly hrac nie som ako si FV mysli
![]()
Stačí čítať FAQ
Nobody aj tak ta budu kritizovat do konca servera ze si prestupil...Ja neviem co za tym bolo ale myslim si ze v ALIANCII je lepsia komunikacia ako v KATANE...Hral som za katanu od zaciatku a v prvych tyzdnoch sme mali celkom prevahu nad vami len sa to nejako zvrtlo co sa mi nepaciloNo server dufamze uz skoro skonci aby som mohol ist na nejaky alebo nadobro skoncim aj ja s travianom
Hrám CSS pod menom Mя.CŁ€V€R™ [KFC]
Nobody krasna rec.Komunokacia v kataneaka?Skorej myslis sem tam sporadicku hs.
Ultd SK3 1 vek,LEGIA sk5 1 vek,KATANA sk5 3 vek,OMEGA sk5 4 vek,CPB sk6 4 vek.