Strana 2 z 5 PrvýPrvý 12345 PoslednýPosledný
Zobraziť vysledky 11 do 20 z 41

Téma: Captcha - bug

  1. #11
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    28.05.2010
    Lokácia
    Martin
    Príspevky
    70

    Povodný

    Fair-Play -im to asi nic nehovori ze ?? Ziadne SCRIPTY !

  2. #12
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    31.03.2010
    Príspevky
    38

    Povodný

    radsej tu nespamujte... nech sa k tomu vyjadri niekto kompetentny

  3. #13
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa okamzite!!!!
    Registrovaný dňa
    18.06.2009
    Lokácia
    Martin/Praha
    Príspevky
    619

    Povodný

    Citovať Originál od Lucker_Day Zobraziť príspevok
    Fair-Play -im to asi nic nehovori ze ?? Ziadne SCRIPTY !
    nikto tu o ziadnom pouzivani nic nevravel
    a dalsi zabity rok http://imageshack.us/f/35/sk2l.png/
    spomienka na sk1
    http://img832.imageshack.us/img832/8143/screenshot2010051311004.png

  4. #14
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Galadhrim
    Registrovaný dňa
    07.11.2008
    Príspevky
    327

    Povodný

    Hmm ja to poviem jednoducho tak ako to je. Captcha je totalna kravina, lebo scripty sa nedaju odhalit! Captcha to robi preto lebo detekuje rychle kliky. Napr. pri posielani katovacich vln do 1 sekundy. Naklkate si okna a stlacate ENTER. Captcha vam napise ze ste bot. preco? LEBO STE ZOPAKOVALI POZIADAVKU NA SERVER X-RAZY, a kedze podla nej boti opakuju poziadavky tak vas to stopne To je cela funkcnost. Skratka aspon vidime ako zalostne sa snazia TT bojovat proti scriptom...
    CECE + byli + misoo = Galadhrim
    SK - 2 super server do rozpadu Original
    http://cry.travianteam.com/sig-4-sk-2-sk6_4870.gif

  5. #15
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa okamzite!!!!
    Registrovaný dňa
    18.06.2009
    Lokácia
    Martin/Praha
    Príspevky
    619

    Povodný

    plus este pridam taku vec ze do 2 tyzdnov od zavedenia captchy na com servery sa spravili tie iste skripty len s implementovanymi novymi triedami na bud riesenie captchy alebo aby vam po zobrazeni captchy prisiel mail/sms takze tak.....a to som sa na to pozrel fakt mozno 15 minut pri rannej kave....skripty su pre deti a hlupacikov ale nikdy ich pouzivanie nebolo take lahke
    a dalsi zabity rok http://imageshack.us/f/35/sk2l.png/
    spomienka na sk1
    http://img832.imageshack.us/img832/8143/screenshot2010051311004.png

  6. #16
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Galadhrim
    Registrovaný dňa
    07.11.2008
    Príspevky
    327

    Povodný

    podla mna su to tiez blbost, skusal som to ako to funguje ale nastavovanie utokou si aj tak lepsie spravim sam ako scriptami. Jedine co sa mi este ako tak osvedcilo je ze sa tam dalo nastavit stavanie budov, ale inak su tie scripty totalna hovadina, a este ze mi aspon pisalo NPC a nemusel som pouzivat kalkulacku to by podla mna mohli pridat do hry Takze lepsi hraci scripty podla mna nepouzivaju, lebo aj tak to zere este viac casu sa zabavat s ich nastavenim
    CECE + byli + misoo = Galadhrim
    SK - 2 super server do rozpadu Original
    http://cry.travianteam.com/sig-4-sk-2-sk6_4870.gif

  7. #17
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    06.11.2008
    Príspevky
    84

    Povodný

    Citovať Originál od sonisko Zobraziť príspevok
    Kolko mas dedin, pouzivas zlatky, hras speed alebo classic server, ako dlho hras, zacal si hrat prvy den alebo neskor(kedy)?
    no neviem ako moze toto na to vplivat, ale ok:
    31 dedin, zlatky kupujem, hram sk2, server hrame od septembra myslim(neviem teraz isto), zacal som hrat asi 6 tyzdnov po starte.
    Dvaja na ucte a dost !Do pravidiel: Pripajanie sa viac ako dvoch hracov cez heslo na ten isty ucet je ilegalne.( Ak si tiez myslis ze hranie 3 a viac hracov na jednom ucte, je prilis velka vyhoda a kazi ostatnym hracom zazitok z hry, podpor tuto iniciativu vo svojom podpise )

  8. #18
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa dano1002
    Registrovaný dňa
    15.03.2009
    Lokácia
    Trenčín
    Príspevky
    1'189

    Povodný

    Účet bol na chvíľu zablokovaný.

    Normálne toto blokovanie trvá zlomok sekundy a len zabraňuje náhodným dvojklikom pri rýchlom klikaní.

    Pokiaľ tento problém pretrváva, klikni prosím sem.

    Potom sa musíš znovu prihlásiť.

    Toto mi pekne ukazalo ked odklikavam zastupy...10 minut mi nejde odstranit jeden posraty zastup...Uz ma to sere
    Tretí vek SK1 bol najlepší server v histórií SK travianu. Vďaka všetkým zúčastneným ;)Hral som tam pod nickom Arian
    Ani tento skx nebol na zahodenie :)
    Tampy :)

  9. #19
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa dano1002
    Registrovaný dňa
    15.03.2009
    Lokácia
    Trenčín
    Príspevky
    1'189

    Povodný

    uz mi to ukazuje uplne vsade...vsade kde kliknem...je to totalna blbost...
    Tretí vek SK1 bol najlepší server v histórií SK travianu. Vďaka všetkým zúčastneným ;)Hral som tam pod nickom Arian
    Ani tento skx nebol na zahodenie :)
    Tampy :)

  10. #20
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    04.11.2008
    Príspevky
    408

    Povodný

    To ale nema s captchou a s pouzivanim skriptov nic spolocne.

Strana 2 z 5 PrvýPrvý 12345 PoslednýPosledný

Pravidlá prispievania

  • Nemôžete zakladať nové témy
  • Nemôžete zasielať odpovede
  • Nemôžete zaslať oznámenia
  • Nemôžete editovať vlastné príspevky
  •