hh.. a co ty vis mozno sa v tym utokoch aj skryje daky normalny.. netreba podcenovat
![]()
hh.. a co ty vis mozno sa v tym utokoch aj skryje daky normalny.. netreba podcenovat
![]()
avatar zodpoveda tomu co casto vidim na traviku.. have a nice game :)
ak tomu rozumiem spravne, tak to co si zazil je komedialny paranormalny jav, to je skutocne vzacne, vacsinou paranormalne javy sposobuju depresiu, uzkost , strach, ale smiech? tak to je skutocne rarita, nezostava mi nic ine len ti zavidiet, a pokial nie si skupy clovek obdobny jav by si mohol skusit vytvorit aj pre ostatnych, pretoze uprimny smiech je dnes velmi vzacny,
Ach tie fake - predsa máme priority + športku - deffne sa hlavná a nejaké tie supporty alebo sa spraví beton.A medztiým sa pošle offka ne toho najdrzejšieho ak nejaká je :-)
A keby si u seba videl vláčik útokov tak by sa bál a zháňal deff,tak ďakuj komu chceš za to že fakér :-) sa pomýlil a dal lúpež - môžeš mať aspoň kľudný spánok alebo pokojný deň.
Aj lúpežný vláčik môže mať opodstatnenie. A nie každý vie posielať útoky v sekunde - a myslím že ani ty si to nevedel keď si hral 1x.
Môj príspevok nižšie bol určený pre anonyma ako aj tento prídavok :
A časom možno uvidíš že to čomu sa ty smeješ ti môže rozbiť dedinu - fake tak či tak narobia bordel v ally a pod tými lúpežnými fake sa môže veselo schovávať offka bez katov za účelom vytrieskania deffu a za tými fake lúpežami následne ostrý.Deffovač sa smeje a ráno sa zobudí do prázdnej dediny .... Travoš prináša so sebou aj kopec prekvapení.
jednoznacne lupezny vlacik, ten ma, ako vravi kolega nado mnou, skutocne opodstatnenie najma v medzisektorovych vojnach![]()
No neviem ci fejky uplne splnili ucel na aky boli povodne vyslane 30k deff bodov hovori zavsetko![]()
samotar, radi by sme privitali aj nejake logy, urcite budu stat zato30K defu a ani jeden zo super nema nad 13K off bodov angel
combatant sk3
Strach&Hrôza sk1
Sammael sk1
S&M sk1
nj bolo to den s velmi peknymi kuskami![]()
Patrola, PatrolDeffender
http://travian-reports.net/sk/report/12553406a15
jediny zaujimavy report, inak pochytana kopa koni pri "farmeni" mojho uctu a nejake mensie armadky![]()
zial nie vsetky dediny boli deffnute takze nieco popadalo![]()
A tak možno tu dá aj demonta nejaké reporty .. tuším aj chaoz na nich útočil ..