sorry za double post, ale nema dakto log od apolona? celkom zaujimave off skore ma, ako by chytil daku fajnu offku![]()
pozri si DS ;;; a mozno uvidis viac![]()
jaaaj tak to som si vobec nevsimolale aj tak by sa zisiel log, aspon aku mal utocnik offku
to ,ze je tu log od veverky z deffom, nas(stavitelov) az tak natrapi.pravidelne zverejnujeme logy v profile,takze cely server vie kolko toho tam je.zaujimavejsie na tom utoku je,od koho isiel.
http://www.travian.ws/analyser.pl?s=sk3&aid=3168
03.09.10 Tomybahama zmenil alianciu z GnT do Criminal
takze vlastne od spojenca....
v dive veverka sa za posledne 2-3 dni udialo tolko nevysvetlitelnych nahod (od bloknutia strategickych uctov,az po hs o stiahnuti deffu z veverky pol dna pred prvym ostrym utokom od "spojenca"),ze vazne zacinam verit v jeziska
no ten log v profile som si nevsimol... zasa nabuduce
a co ste cakali? od teraz budu chodit na vas utoky uz len od spojencov, bo kazdy ma offky a neni kde opriet, tak mozete podla mna cakat takych utokov este viac
Tak ten utok by som ako problem ani nevidel, pokial by sa za posledne tri dni neudiali prazvlastne zhody nahod....
....alebo zeby to neboli nahody
MH a mozno jeden - dvaja ?? hraci asi budu vediet o com je rec![]()
staznosti na MH hlaste sem: admin@travian.sk
bajky a povesti si mozete pisat do zapisnicka
Netreba robit z Tickyho strasiaka. Ak naozaj mate nejake podozrenia, mozete kontaktovat multihuntera.
Ak multihunter nie je ochotny to riesit, resp. sa ho "bojite", stale mozete napisat na uz zmienenu emailovu adresu.
Zatial som z nosa nikomu neodhryzol![]()
Naposledy upravil Ticky; 07.09.2010 o 21:36
Pozn: Z vlastnych skusenosti viem, ze najvacsi porusovatelia pravidiel najviac vykrikuju
Optimálne je to, ak je dobrá poznatková fáza obohatená dobrou emocionálnou inteligenciou z pohľadu schopnosti byť empatický voči hráčom.