Strana 1 z 2 12 PoslednýPosledný
Zobraziť vysledky 1 do 10 z 20

Téma: Mocny hrdina !

  1. #1
    Zablokovaný
    Registrovaný dňa
    12.11.2009
    Príspevky
    144

    Povodný Mocny hrdina !

    Ahojte ludia, mam na vas jednu otazku ohladne hrdinu
    Mozem ja presadit na nemenovanom serveri oazu ktoru uz ma jeden clovek ale staci ak mam hrdinu a jednotky diky
    Hrdinsky dvor mam na 10 otazka znie ci si odneho presadim oazu ktoru dobil
    Diky za odpovede ...

  2. #2
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Dočo
    Registrovaný dňa
    04.02.2009
    Lokácia
    SR
    Príspevky
    709

    Povodný

    Citovať Originál od FAQ
    Zaberanie/útočenie na oázy vlastnené iným hráčom

    Pre zabranie oázy od iného hráča musíš zničiť celú obranu a zaútočiť s hrdinom raz alebo viackrát. Ak brániaci sa hráč vlastní 3 oázy, stačí jeden útok s hrdinom. Ak má brániaci sa hráč 2 oázy, musíš zaútočiť 2 krát. Ak má len jednu, musíš zaútočiť 3 krát, potom bude oáza tvoja.
    Poznámka: Hrdinovia nezmiznú po anektovaní oázy ako vodci (Senátor, Náčelník, Kmeňový vodca).

    Útočenie na oázu berie suroviny dedine, ktorá vlastní oázu, táto dedina stratí 10% ích surovín za útok v 10 minutách. Suroviny v oáze hráča sa obnoví v 10 minutách. Teda útok na oázu 7 minút po prvom útoku vezme z dediny len 7% surovin z dediny.

    Pre obranu oázy proti útokom ju môžeš podporiť vojakmi, ktorých môžeš poslať cez zhromaždisko. Vojsko v oáze bude vyživované z dediny, ktorej patrí oáza.
    Trsku čítaj FAQ

  3. #3
    Zablokovaný
    Registrovaný dňa
    12.11.2009
    Príspevky
    144

    Povodný

    Cize ked som spravne pochopil staci poslat 3 utoky s hrdinom ak mam hrdinsky dvor na 10

  4. #4
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    21.07.2009
    Lokácia
    Spišské Podhradie (Levoča)
    Príspevky
    64

    Povodný

    Presne tak !

  5. #5
    Zablokovaný
    Registrovaný dňa
    12.11.2009
    Príspevky
    144

    Povodný

    A nevadi potom ked nemam hrdinsky dvor na 10 pretoze ja uz som utocil 3x a teraz mam hrdinsky dvor na 9

  6. #6
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Dočo
    Registrovaný dňa
    04.02.2009
    Lokácia
    SR
    Príspevky
    709

    Povodný

    Citovať Originál od ßest Ph Zobraziť príspevok
    Hrdinsky dvor mam na 10 otazka znie ci si odneho presadim oazu ktoru dobil
    a teraz mam hrdinsky dvor na 9
    Rozhodni sa Aby si ju prebral, musíš mať voľný slot v hrdinskom dvore...Čiže ak ho máš na 10 nesmieš mať ešte k tej dedine pripojenú žiadnu oázu. Ak ho nemáš na 10, tak ho rýchlo postav

  7. #7
    Zablokovaný
    Registrovaný dňa
    12.11.2009
    Príspevky
    144

    Povodný

    Citovať Originál od Dočo Zobraziť príspevok
    Rozhodni sa Aby si ju prebral, musíš mať voľný slot v hrdinskom dvore...Čiže ak ho máš na 10 nesmieš mať ešte k tej dedine pripojenú žiadnu oázu. Ak ho nemáš na 10, tak ho rýchlo postav
    Jaj tam som sa pomylil ze mam na 10 mam na 9 , tak spravim na 10 a zautocim
    A normalnym alebo lupeznim utokom

  8. #8
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa bavor
    Registrovaný dňa
    17.11.2009
    Príspevky
    58

    Povodný

    Normálnym....

  9. #9
    Zablokovaný
    Registrovaný dňa
    12.11.2009
    Príspevky
    144

    Povodný

    Diky, mozete LOCK
    Naposledy upravil Vicky; 03.09.2010 o 20:03

  10. #10
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa errrust
    Registrovaný dňa
    08.06.2010
    Lokácia
    skx jedine
    Príspevky
    132

    Povodný

    Mne sa zda ze mnozstvo utokov ktore musis poslat zalezi od poctu oaz ktore su z tej dediny supera privlastnene..
    Hocijaká podobnosť mojich príspevkov s gramatikou slovenského jazyka je čisto náhodná

Strana 1 z 2 12 PoslednýPosledný

Pravidlá prispievania

  • Nemôžete zakladať nové témy
  • Nemôžete zasielať odpovede
  • Nemôžete zaslať oznámenia
  • Nemôžete editovať vlastné príspevky
  •