Strana 1 z 2 12 PoslednýPosledný
Zobraziť vysledky 1 do 10 z 20

Téma: Problem s nacitanim stranky

  1. #1
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    14.07.2009
    Príspevky
    103

    Povodný Problem s nacitanim stranky

    Ahojte,

    chcel by som sa opytat, ci mate aj vy problem, ze v nahodnom casovom intervale vam to hodi po kliknuti na hocico prazdnu stranku ?

    Napriklad kliknem na obilne pole a nacita mi to uplne prazdnu stranku http://s2.travian.sk/dorf1.php . Ked si dam zobrazit page source, tak tam nie je ani len hlavicka dokumentu. Tipol by som to na rovnaky problem ako minuly vek, ked jeden zo serverov neodpovedal na requesty.

    Mate s tym aj vy skusenosti ?
    Upozornenie: Vsetky udaje a profily v tejto sprave su vymyslene. V sprave padaju sproste slova, takze by ju nemal nikto citat.

    http://sig.travian-utils.com/sk2/679.png

  2. #2
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa caesar1987
    Registrovaný dňa
    04.11.2008
    Príspevky
    19

    Povodný

    Ahoj

    o probleme vieme a uz ho riesime.

  3. #3
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    09.03.2010
    Príspevky
    90

    Povodný

    ale jasne, rano isiel aspom ako tak iba s obcasnymi vypadkami, teraz sa to serie uz skoro nonstop, uz sa tam neda ani klikat ... neviem co sa deje na sk traviane, ale od servera k serveru to je coraz horsie (zhorsuje sa to poslednych par mesiacov), na otravne zablokovania kvoli dvojklikom si uz clovek zvykol ale toto je uz moc - co je zaujimave ziadne dalsie okolite krajiny nemaju ziaden z tychto technickych problemov. V com je teda problem?

    ps: taka zaujimavost, ked som zacal bonifaca, tak sa mi drevene pole dostavalo okamzite, tj. klikol som na stavat a dalsiu sekundu uz bolo postavene
    prisiel som, videl som a doklikal sk6 do konca :) - a okrem toho 2xsk5, hu4, cz5, cz2x, sk2, ...

  4. #4
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    25.09.2010
    Príspevky
    8

    Povodný

    jak tady píšeš že jiný krajiny nemají problémy tak to neni pravda na CZ 7 museli 2x v jeden den hodit zálohu databáze nebo co to bylo takže když sem potřeboval vykatovat jednu ves tak se mi to podařilo na potřetí protože se to vždycky vrátilo z 20 pop na 140 pop sem myslel že mě jebne

  5. #5
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa pesslon
    Registrovaný dňa
    02.09.2009
    Príspevky
    131

    Povodný

    na cz7 som to aj ja zazil, vsetko sa to vratilo o par dni dozadu ak si dobre pametam.
    "ps: taka zaujimavost, ked som zacal bonifaca, tak sa mi drevene pole dostavalo okamzite, tj. klikol som na stavat a dalsiu sekundu uz bolo postavene"
    to bude asi tym ze ked mas prvu ulohu - postav drevorubaca - tak ho ds stavat, potom kliknes na boniho a on ti povie ze to trochu urychlil ;-) mozes nabuduce skusit

  6. #6
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    09.03.2010
    Príspevky
    90

    Povodný

    myslel som dlhodobe technicke problemy, databaza moze skapat (ci uz "sama od seba" alebo schcipne hardware, od toho su zalohy), mne sa to stalo na hu4, ale potesilo lebo som sa posunul o 18 hodin do minulosti a mal som menej katnutu hlavnu :), tie dvokliky a nenacitavanie stranok su jasne softwarove problemy a suvisia s vyladenim systemu

    napr. to zablokovanie pri dvojkliku sa zacalo objavovat pri zavedeni kontroly posielania surovin, objavilo sa aj na hu, cz a pl serveroch, ale behom mesiaca to vymizlo, len na sk serveroch to zostalo :(
    prisiel som, videl som a doklikal sk6 do konca :) - a okrem toho 2xsk5, hu4, cz5, cz2x, sk2, ...

  7. #7
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa borTo
    Registrovaný dňa
    23.08.2010
    Lokácia
    Travian
    Príspevky
    33

    Povodný

    Ano stalo sa to na hu4 aj tu to blbne :
    SK2-DoUblee

  8. #8
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa No Dead Man
    Registrovaný dňa
    21.06.2009
    Lokácia
    SKX.9
    Príspevky
    202

    Povodný

    mne ide normalne
    ...............

  9. #9
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    06.02.2010
    Príspevky
    114

    Povodný

    maximalne suhlasim z analitikom ;] anamiesto ospravedlnenia napisu tak si zmaz ucet sam;[[[

    preto idem na sk2 bo cz3 dojebalo zhromazdisko co sa fakt neda

    a sk servey maju svoje caro a 2 je moje oblubene cislo

  10. #10
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    27.02.2010
    Príspevky
    15

    Povodný

    aj mne to urobilo ako kkt som stal rano o 6 ze budem mat dobru pop a budem v top staviteloch a ako debilko pls nebanovat som videl iba tuto blbostale us to prestalo
    +
    sk1:peterio12
    sk2:peterio12
    SOm vzDy German

Strana 1 z 2 12 PoslednýPosledný

Pravidlá prispievania

  • Nemôžete zakladať nové témy
  • Nemôžete zasielať odpovede
  • Nemôžete zaslať oznámenia
  • Nemôžete editovať vlastné príspevky
  •