Strana 1 z 2 12 PoslednýPosledný
Zobraziť vysledky 1 do 10 z 15

Téma: Google Chrome

  1. #1
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa tep
    Registrovaný dňa
    24.02.2009
    Lokácia
    ...a kamen v okne
    Príspevky
    181

    Povodný Google Chrome

    Cauko,, mam tu mensi problem s notebookom,, idem otvorit google chrome a otvori my word a napise ze word nedokaze otvorit tento program...a tak my doplo ze kliknem ze otvorit v programe...a teraz neviem co...v akom alebo co urobit aby otvaralo programy ako predtym...ako pozeram tak pozeram ze my nevie otvorit subory .lnk teda Soubor LNK...
    mam stiahnut nejaky subor co vie otvarat subory lnk alebo co zmenit...
    vopred DAKUJEM za odpoved.
    ?

  2. #2
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa lukas.svk
    Registrovaný dňa
    20.07.2010
    Lokácia
    LONDON, UK
    Príspevky
    420

    Povodný

    skus restart pc

  3. #3
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa tep
    Registrovaný dňa
    24.02.2009
    Lokácia
    ...a kamen v okne
    Príspevky
    181

    Povodný

    skusal som restart vypol som ho zapol vypol zapol nic restart nic vyp zap nic...neviem si dat rady...
    ?

  4. #4
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa mr.D3viL
    Registrovaný dňa
    01.01.2009
    Lokácia
    Revuca
    Príspevky
    885

    Povodný

    preinštaluj si to.
    predovšetkým musíš vedieť kto si. To sa ale nedozvieš, kým sa nenaučíš lietať :)

  5. #5
    Zablokovaný
    Registrovaný dňa
    17.02.2009
    Príspevky
    1'053

    Povodný

    Jednoduchá vec /skoro/:

    Možnosť 1
    1. Otvoriť v programe
    2. Prehľadávať
    3. :C/Program Files/Google/Chrome/Ikona Google Chromu

    A máš to.

    Možnosť dva
    1. Chod do :C/Program Files/Google/Chrome/
    2. Skopíruj si ikonu na pracovnú plochu.

    A máš to.

  6. #6
    Zablokovaný
    Registrovaný dňa
    17.02.2009
    Príspevky
    1'053

    Povodný

    Chcem ešte dodať:

    Nič si nepreinštaluj ako ti tu radia. Ide iba o jednoduchú chybu v spúšťaní nič viac. Skús môj návod najprv.

  7. #7
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa No Dead Man
    Registrovaný dňa
    21.06.2009
    Lokácia
    SKX.9
    Príspevky
    202

    Povodný

    Ako hovori japan ! Nepreinstalovavaj to
    ...............

  8. #8
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa tep
    Registrovaný dňa
    24.02.2009
    Lokácia
    ...a kamen v okne
    Príspevky
    181

    Povodný

    kurde nemam tam tu zmrdnu ikonu...proste otvorim a tam len debiliny tam su....
    ?

  9. #9
    Zablokovaný
    Registrovaný dňa
    17.02.2009
    Príspevky
    1'053

    Povodný

    Naozaj tam nemáš ikonu Chrome? Pozri sa ešte radšej ak naozaj nie tak daj do hľadania chrome.exe
    Ak nie tak si stiahni z netu chrome.exe.

  10. #10
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa tep
    Registrovaný dňa
    24.02.2009
    Lokácia
    ...a kamen v okne
    Príspevky
    181

    Povodný

    dal som tam chrome.exe dam ok a vsetky ikony co mam na ploche ikony co su subory .lnk
    ukazu take ikonky jak ma google chrome...a zaz nechce ist a ked kliknem na google chrom tak proste kliknem a nic...nic..restart PC...setko take iste...a neda sa chrome sa neda zapnut...uz ma to sere
    ?

Strana 1 z 2 12 PoslednýPosledný

Pravidlá prispievania

  • Nemôžete zakladať nové témy
  • Nemôžete zasielať odpovede
  • Nemôžete zaslať oznámenia
  • Nemôžete editovať vlastné príspevky
  •