Ja moc casu ? vsak tu skoro nikdy niesom. Teda som vzdy ked treba ale inokedy vobec![]()
Ja moc casu ? vsak tu skoro nikdy niesom. Teda som vzdy ked treba ale inokedy vobec![]()
Cely den od rana 8 do vecera 24 si na fore a to ze tvoj ucet na traviku zodpoveda 15 minutam online denne je uz ina veca srandu z demonty nikdy
![]()
no ci som na fore zalezi hlavne od toho ci sa nieco deje umna na ucte a zalezi aj ci mi tu niekdo odpisuje
jak hej tak som tu dlhsie :P len vas tu cez noc akosi nebyva. Vsak a travian koniec koncov je najlepsie vyplnenie dlhych zimnych vecerov
Chlapci nemate to jedno aj tak nas vsetkych nakoneic vykatuju Natari![]()
... podme po nich
... 400/400 vseci co maju offky
![]()
![]()
sk1 3.vek - Vlcko [Demons]
sk1 4.vek - QuickShare [Bzdochy]
sk1 5.vek - Sammael [NA™] 1/2veku
sk1 6.vek - Vlcko4 [PEGAS]
nie som clenom Demonty , mozno smola mozno stastie, a na forum som kedysi pisal castejsie ale prestali sa mi pacit reakcie vlastnikov tohto priestoru, tak som prestal, ale rad si precitam dobry nazor , hlavne k teme, a ked sa podari vtipne napojit , je to len dobre ,
nezabudajme ze tu je priestor kde mozete komunikovat aj s pritivnikom, samozrejme musite mat knemu respekt, " aj lama jedneho dna moze byt lepsia ako vy"
ja kazdeho protivnika povazujem za dobru vyzvu. a zalezi len namne ci ju zdolam alebo nie
Zachvilku je cas pokoja a mieru tak si to treba vychutnat kazdemu vam poslem vianocny pozdrav
![]()
sk1 3.vek - Vlcko [Demons]
sk1 4.vek - QuickShare [Bzdochy]
sk1 5.vek - Sammael [NA™] 1/2veku
sk1 6.vek - Vlcko4 [PEGAS]
tuna ninja korytnacka tak pekne a tato bzdocha tak skaredo. Ja som z toho dement
![]()
Super, na tento moment som cakal cely zivot