Neviem kde to mam dat tak sem ... Chcem sa spytat ze som na t4 beta serveri ale mne sa zdalo ze to ma byt 3x speed nie? Niekde to písali,a som tam a ide to normalne ako normal server ...
Neviem kde to mam dat tak sem ... Chcem sa spytat ze som na t4 beta serveri ale mne sa zdalo ze to ma byt 3x speed nie? Niekde to písali,a som tam a ide to normalne ako normal server ...
...............
Najskôr to tak písali,ak sa nemýlim na českom fóre,ale zmenili to..
kelevra(skx2 alebo skx3), undisputed, final fantasy, OFFline a ďalších xy nickov, ktoré si už nepamätám :-P
Povedal by som, že na moje prekvapenie je "bonifác" perfektne upravený, a konečne poslúži na to na čo má - naučí to novačíkov mierne hraťNa grafiku som si tiež rýchlejšie zvykol ako som si myslel, a celkový dojem z t4 je veľmi dobrý.
Kto neskúsi nech si kecá
![]()
Niečo bude na tom čo vraví dočo , ja som to prepáso takže sa tam ani kuknuť nemožem
sk5 - FendeR - neaktualne
skx10 - runner
S T4 som nadmieru spokojný čo sa týka grafiky výborná, taktiež dobrodrúžne výpravy s hrdinom a možno pridávania produkcie vďaka hrdinovi. Tiež sa mi páči označenie fariem na mapke alebo teda tých na ktorých ste zaútočili. A v neposlednej rade je výborne vyriešené úvodné okno (suroviny/budovy) kde sa lahko dá prekliknúť na ally a hrdinu. A tiež aj bonifác je dobre vyriešený, je tam viac úloh s väčšími odmenami čo sa občas aj hodí neaké surky naviac.
Hrám T4 na com10, nick mathes1991, ally N.A.T.O.![]()
HEj ved sa tam regnitemne to ide aj ked som nic nevyhral
Germany
Asi tento môj príspevok moc nezaváži ale všetky tie grafické vymoženosti mi mierne lezu na nervickyNieže by to nebolo pekné, ale ked nemam vykonny PC je to nehratelne
Proste napraskane javascriptami. Takže by som šupol do nastaveni "Vizualne efekty - vypnuť/zapnuť"... inak všetko v pohode, hned som sa zorientoval
![]()
je to haluz![]()