Už ste niekedy videli, že by Natary vyšpehovali niekoho? Tento hráč nemá žiaden artefakt len svoje dedinky. Ďalšia vec ako sa mu mohol zobraziť report, keď nemal žiadneho špeha?
/je to kolega z prace sam som to fotil takže žiadny fake../
![]()
Už ste niekedy videli, že by Natary vyšpehovali niekoho? Tento hráč nemá žiaden artefakt len svoje dedinky. Ďalšia vec ako sa mu mohol zobraziť report, keď nemal žiadneho špeha?
/je to kolega z prace sam som to fotil takže žiadny fake../
![]()
Mam rad spravodlivost...preto nehram...
Zase v tom..s2..
Mne sa stalo to isté, žiadny špehovia a predsa mám report![]()
Áno, natari špehujú keď chce TT zbystriť pozornosť hráčov, znamená to, že sa buď blíži čas keď budú do hry pridané natarské dediny s divmi sveta, alebo upriamenie pozornosti na artefakty, ktoré neboli zatiaľ rozobraté alebo arty, čo sa vracajú do hry.
Teda aspoň podľa mojich vedomostí...
Mne to iste, ale DS je na 96 takze arty uz su![]()
Myslím že špehnú vždy každého ako hovoril(a) virtual angel
easton, zrejme sú v hre ešte voľné artefakty alebo neobsadené dediny s divom sveta. To býva dôvod špehovania natarmi.
Ano na sk1 spehovali teraz natariVedel si otom preto ze natari spehuju divimy vtakmi ktorych sice nemozes ubranit ale vidi ich aj ,,obcan´´ tvojej dediny cize enmusis mat pritomnych spehov
Dalej preco spehovali tak zrejme z dovodu ze su este vsetky 20tkove artefakty na nahodne strielanie+ukryty v hre
Co sa mi zda samozrejmost elbo tie sa rozoberu vzdy ako posledne ale asi su netrpezlivy
![]()
aj mna spehovali, aj na speede, aj na jednotke, tusim
myslim, ze ako hovoril virtual angel, to spehuju vsetkych
Však v návode je napísané- dravých vtákov môže vidieť aj osadník a ďaľšie jednotky....
špehujou automaticky všechny hráče aby na sebe upozornilia i když budeš mít milion špehů - přežijou
![]()
Nejčastěji se mýlí ti, kteří nepřipouští, že by se mohli mýlit