Musim uznat aj ja ze to bola dost zla akcia aj ked nieco podobne som uz zazil tu ale uz nikdy viac![]()
Musim uznat aj ja ze to bola dost zla akcia aj ked nieco podobne som uz zazil tu ale uz nikdy viac![]()
Sk1 - KRAL
SKX -CARTEL
Za svoje chyby musi clovek platit :)
to bolo od zaciatku evidentne na koho sa ide...urcitym hracom to stale neda a budu neustale vymyslat a snazit sa rozborat ucet namiesto toho aby sa normalne dohodli
cele to vobec nemuselo byt a mohli sme si pekne v klude a harmonii nazivat spolocne![]()
Okrem toho hlavneho a toho Rimana to bolo bieda...
Keby sa spiknu normalni hraci (moze ich byt aj o 80% menej ako bola tato akcia) tak je jasne ze ti ten ucet rozoberu a nebudes vediet kde ti hlava stoji - to len na margo toho ze o tom vedela ako uz pisali polovicka skx a ich sef aj ked o tom vedel tak presviedcal ludi ze to ma dobre premyslene. Hold dajako mu nevydalo.
B.
SKX9 - Blink182 - http://www.youtube.com/watch?v=KkGtEsKVf8Q
SKX10 - Blind Joker -http://www.youtube.com/watch?v=lu-b9FhOdjU
premyslené to bolo dobre ale to prevedenie nejako nevyšlo
![]()
Boh staval 6 dní svet a na siedmy dostal ban ...
Bug - je to hráčom nepochopená sučast hry ...
Niektorí ludia už naozaj nevedia,čo by na tej T4 skritizovali ...
ved asi 9 ally vedelo o ciely...ako to mohlo byt dobre premyslene?
co tu pises? :
![]()
SK1 Pozberanci
tak to už je chyba inde,ale naplánované to bolo dobre
ale ja som zabudol,že tu je každý mudrejší,chytejší,rozumnejší a inteligentnejší ako ja....
čo tu ja píšem,ved ja vlastne nič neviem
![]()
Boh staval 6 dní svet a na siedmy dostal ban ...
Bug - je to hráčom nepochopená sučast hry ...
Niektorí ludia už naozaj nevedia,čo by na tej T4 skritizovali ...
Ist na istu smrt je strasne rozumne lavne v tejto faze servera nech to planoval kto chcel nemalo to hlavu ani patu![]()
Samotar - sk3 2.vek
KaZ - sk3 3.vek
AnciaS - sk3 4.vek
Samotar - sk1 4.vek + este jeden lamacky speed
maddyx: to sme dvaja![]()
Tretí vek SK1 bol najlepší server v histórií SK travianu. Vďaka všetkým zúčastneným ;)Hral som tam pod nickom Arian
Ani tento skx nebol na zahodenie :)
Tampy :)
Ta obrana sa mi nezda ze by bol niejaky mastodontny beton, ale aj tak palec hore obranci...![]()