a hrdina by sa mohol aj ženiť na sposob Fable the lost chapter
, ale nie dobre toje.
a hrdina by sa mohol aj ženiť na sposob Fable the lost chapter
, ale nie dobre toje.
Ultd SK3 1 vek,LEGIA sk5 1 vek,KATANA sk5 3 vek,OMEGA sk5 4 vek,CPB sk6 4 vek.
podla mna toto ani neni travian nanic verzia stari je ovela lepsi
Cim dlhšie ho hram v principe nenachadzam rozdiel.Skus aj napisať v čom.![]()
Ultd SK3 1 vek,LEGIA sk5 1 vek,KATANA sk5 3 vek,OMEGA sk5 4 vek,CPB sk6 4 vek.
No mne ide vcelku o niečo pomalšie... A zdá sa mi trocha neprehľadný... Ale to robí asi tá grafika...
Tretí vek SK1 bol najlepší server v histórií SK travianu. Vďaka všetkým zúčastneným ;)Hral som tam pod nickom Arian
Ani tento skx nebol na zahodenie :)
Tampy :)
aj podla mna je neprehladny vobec ma to nebavi
Podla mna su aukcie velmi nefer pretoze si nakupis zvitky a zrazu tvoj hero ma utok 200 palkarov co je na zaciatku obrovska sila. naexpis si ho len tak zachvilu do takej miery co bezne musia hraci klasicky bojovat a bojovat dlhe tyzdne a pritom toho zvitkara ktory zabil dokopy 100 jednotiek ajtak nedobehnes. Popripade si da vsetko do produkcie surovin a tak isto je to dost nefer. to iste zvieratka, mozes si len tak nakupit obranu co nikto neprekona, ako sme to tu videli. je to nefer. to iste zakladanie novych dedin. Tie artefakty a hero celkovo je dost imba ked mas peniaze. Ale zrejme o to aj slo. Podla mna to ubralo na hodnote travianu, neni to take dobre ako volakedy...i ked sa mi vsetko velmi paci na novej verzi, teda az na tych hrdinov. jj vim sem to nepatri ale tu si to najskor precitate, popripade to presunte do inej sekcie. dakujem. Jednoducho kto ma trochu rozumu, vie aspon trosku hrat travian a ma kopu penazi tak si moze kupit podstate vsetko, teda aj vitazstvo.![]()
clint, je to také isté ako aj pred tým... vtedy si musel zlatkovať čo najviac aby si mohol byť TOP.. takto sa dostaneš do TOP aj bez zlatiek... ale samozrejme, kto kupuje zlatky, má výhody...tak je to všade...
PENIAZE HÝBU SVETOM
Tretí vek SK1 bol najlepší server v histórií SK travianu. Vďaka všetkým zúčastneným ;)Hral som tam pod nickom Arian
Ani tento skx nebol na zahodenie :)
Tampy :)
clint, ano v tomto suhlasim. ak niekto velmi zlatkuje, moze mat nadupaneho hera, nakupit si obrazy a zakladat dedinu kazdy tyzden. v tomto ubrali to caro na traviane...![]()