lenže táto výhoda bola aj pred tým...kto mal zlatky, bol hneďd rýchlejšie rozvinutý...
lenže táto výhoda bola aj pred tým...kto mal zlatky, bol hneďd rýchlejšie rozvinutý...
Tretí vek SK1 bol najlepší server v histórií SK travianu. Vďaka všetkým zúčastneným ;)Hral som tam pod nickom Arian
Ani tento skx nebol na zahodenie :)
Tampy :)
ano bol, ale nedali sa kupovat KB! na tie si musel pockat, alebo robit drahe slavnosti...
jn, kupovanie kb je najvačšia hlúposť...
xp pre hrdinu sú výhodné zozačiatku, časom to stráca na sile...
klietky -> zverina v dedine je dobrá počas celého veku, ale neni to až také op...
umelecké diela - zrušiť :P
Naposledy upravil Vicky; 21.04.2011 o 18:18
"Tremble and despair, for I am Power!"
neinvestoval som ani jednu zlatku do striebornych a necitim sa nejak diskriminovany a tusim ani v pop nezaostavam a ani nenaskillovany hero mi neprekaza, davam prednost panakom
ked je niekto lama, ani zlatky ho nezachrania a ked to vie hrat, zaobide sa aj bez nich...
PS: to ze sa daju kupovat KB a obrana sa nepaci ani mne, ale nieje to taka katastrofa, ako to tu niekto vykresluje, vitazstvo si za to nikto nekupi...
vitazstvo si urcite nekupi, ale zober si napr. neakeho spratka ktory ma fest zazobaneho otca a nerobi nic ine len kupuje diela...nevyhra, ale na konci servera, moze byt naj popkar...sice bez army, ale naj![]()
treba uznat, ze nemci poriadne premysleli marketingovy plan a na novej T4 neskutocne zarabaju...![]()
čo ja viem ... mne tie diela nejak nevadia ani zverina ... ale príde mi to také už prešpekulované s tými predmetmiartefakty stratia na "vážnosti" ... však si len zoberte, také topánočky čo pridajú 50%
![]()
PS: viem že mi asi nikto neodpovie... ale nedalo by sa do hry doplniť také to "pomáhatko" že keď si v profile nejakého hráča zamierim kurzorom na hrdinu a konkrétny predmet na ňom, že by napísalo čo to je a čo to robí? ja sa v tých mundúroch neviem vysomáriť![]()
... začalo ma to znova baviť ... takže 28,8 skype, alebo tu ... a znova niečo rozbehneme
Keď si zoberiem, že kedysi som za prešpekulované považovala aj artefakty... ale našťastie zvykám si rýchlo na nové vecičky.
"Jedna lastovička leto nespraví"
AAA tak som sa necvhal prehovorit ze dokncim este ts6. hram zacal som hrat od vcera tak dufam ze tu nieco este ukazemeale ako vidim je to tu plnom prude
![]()
SKX - cartel - http://imageshack.us/photo/my-images/829/skxspomienka.png/
SK4 - Dusty92
CZX - Templari - http://www.youtube.com/watch?v=APgzCwMnxWE
SK1 - eNeS
Sú výborné ja ho hrám a tie výhodi s tým Hrdinom sú SUPER
Myslím si že už lepšie nemôže byť
Sir Lyon