tak ja som zacal o 7 mej rano , , ale tak cez skolu som vela neklikal , len par budov , aby nepretekaloa mam okolo 40
![]()
tak ja som zacal o 7 mej rano , , ale tak cez skolu som vela neklikal , len par budov , aby nepretekaloa mam okolo 40
![]()
tak zaujímavé je porovnanie na slovensku hráčov t4 cca 2400 v česku cca 8000![]()
kelevra(skx2 alebo skx3), undisputed, final fantasy, OFFline a ďalších xy nickov, ktoré si už nepamätám :-P
Tak prvé dojmy, konečne zmena, kedže s tým starým to išlo dole vodou, len tá grafika je absolutne hnusná, starý design bol dobrý. Sa mi páči že tu bude viac možností, atď. Prekvapili ma nové úlohy, najviac ma prekvapilo, choď na svoju prvú výpravu, som nechápal, čo po mne chce![]()
Ja som sa na túto verziu veľmi tešil a mňa to potešilo. Z môjho pohľadu to je zaujímavejšie a lepšie. Grafika je pekna a hratelnosť parádna. Na telefóne to ide tiež dobre (Nokia N900). Ja v tejto verzii nemvidím problém, práve naopak už trebalo niečo nové. Z mojej strany maximálna spokojnosť.![]()
A ked budete mať 10-20 dedin? stale sa vam to bude pačiť?![]()
co sa stane po tych troch vypravach?? objavia sa dalsie?
Podľa mňa je to krok vpred. Ale jedno čo sa mi naozaj nepáči a asi na to ani nezvyknem je mapa. Tá ma odrádza od celej hry. Ale ostatné veci super.
Jediné, čo je na tom podľa mňa najviac odrádzajúce, je grafika a aj mapa..
Inak sa mi to páči a dá sa to, no na Bete mi stačilo![]()
Tretí vek SK1 bol najlepší server v histórií SK travianu. Vďaka všetkým zúčastneným ;)Hral som tam pod nickom Arian
Ani tento skx nebol na zahodenie :)
Tampy :)
Rad prijimam novinky, podla mna to je super uvidime ako sa to vyvinie postupom casu![]()