sk sasori, asi si logy nevidel - inak by si vedel co sa stalo, a tu Tvoju poslednu vetu ze kto komu da zabrat by si asi vynehal
jj, knights predviedli svoje umenie - bo nabit si komplet zobaky a neurobit ziadnu skodu, treba tiez vediet
aby som bola presna, rozmlatili dokopy 15 offiek, u prveho ich bolo 10 - s toho pocet offiek nad 2M 4x - a nepohli ani o level z hradbami a nekatli nic, u dalsich dvoch sice hradby boli dolu ale u jedneho katli 2 stavby dokopy o 9 levelov a jednu komplet - ale na 2x, a cudujme sa ze to bol drevorubacto ako fakt velke skody su v maine ak sa skati drevene pole
a u posledneho najvacsia offka o sile 3.6M sice ako jedina aj prerazila - ale ani v prvej vlne nekatla nic na 0, v druhej sice padli polia, ale kedze dalsie vlny (8) boli posielane tak perfektne ze medzi prvou a poslednou bol rozdiel 11sec tak hadajme co sa stalo......
cize suma sumarum, knights sa nabilo, skody neurobili ziadne ak neratame nejaky ten zamordovany deff, ktory ale bol z x uctov, kde to nie je problem za par dni dorobit.
takze SK SASORI ako to teda dopadne ? ja by som na archlamers nedala ani deravy gros
P.S : ale aj tak patri knights poklona ze nesusili offky doma a poslali ich na smrt, len sa nejako preratali ako to dopadne. myslene to bolo dobre - vykonane katastrofalne