Viem , ze je este skoro, ale co vravite na aliancie? Podla TOP10, to bude asi vriet hlavne medzi MS13, BNY a +=A=+. Vsade je kopa dobrych a skusenych hracov. Myslim, ze nebude trvat dlho a zacnu sa klatit medzi sebou o ovladnutie uzemia![]()
Viem , ze je este skoro, ale co vravite na aliancie? Podla TOP10, to bude asi vriet hlavne medzi MS13, BNY a +=A=+. Vsade je kopa dobrych a skusenych hracov. Myslim, ze nebude trvat dlho a zacnu sa klatit medzi sebou o ovladnutie uzemia![]()
Podla mna je prilis skoro na to aby sa ukazalo, ktora aliancia ma tych spravnych a dobrych hracov a kto s kym proti komu ...
sk1 3.vek - Vlcko [Demons]
sk1 4.vek - QuickShare [Bzdochy]
sk1 5.vek - Sammael [NA™] 1/2veku
sk1 6.vek - Vlcko4 [PEGAS]
Ešte pomaly ani neviem, kto je okolo mňa, a už sa to tu rozdeľuje![]()
"Jedna lastovička leto nespraví"
no myslism ze 50% ally v top10 sa este pekne preskupi alebo rozpadne davas moc skoro takuto temu...
Súhlas ... Je veľmi skoro na nejaké rozďelovanie aliancií ... Ešte sa tu bude špehovať, zrádzať, ničiť a intrigovať, takže s6 má toho ešte veľa pred sebou![]()
![]()
no spanom bohom jaka teplosina to Regnum, to sa ako cely server spojil proti natarom alebo co ?
Vsak tych Regnum som napocital len sedem.
Pokial to nebude kazda druha, tretia tak je to este dobre.![]()
Forever Angel
aspon vieme kto ma strach![]()
Každopadne , je to začiatok , myslim že sa to ešte doladi , každa druha večšia aliancia sa v priebehu servera rozpadne.Neverim že 7 aliancii je založenych na kvalite , je to len množstvo.![]()
Ultd SK3 1 vek,LEGIA sk5 1 vek,KATANA sk5 3 vek,OMEGA sk5 4 vek,CPB sk6 4 vek.
njn, je tam pár ľudí pod útokmi bohužiaľ, ale aj to sa dá doladiť - či už vytriediť alebo vybrániť :P![]()