Strana 1 z 2 12 PoslednýPosledný
Zobraziť vysledky 1 do 10 z 12

Téma: Maintenance work

  1. #1
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    09.03.2011
    Príspevky
    2

    Povodný Maintenance work

    cawte, momentalne sa chcem prihlasit... pise mi Maintenance work... nikde som nevidel ziadne upozornenie o nejakej "praci na serveri"... neviete ako dlho bude odstaveny server?

  2. #2
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Anpetu Wi
    Registrovaný dňa
    21.12.2008
    Príspevky
    649

    Povodný

    Poprosim o trpezlivost. Dufam ze nemci nahravaju update a opravuju chyby/bugy v hre. angel
    Pravidlá fóra/Nahlásenie príspevku/Pravidlá hry/FAQ T4

    Moja sloboda sa končí tam, kde sa začína sloboda druhého.

    ... lebo zlá panda príde dá ti body (aj mne) a ty sa nahneváš ...
    Otec/Brekeke

  3. #3
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Anpetu Wi
    Registrovaný dňa
    21.12.2008
    Príspevky
    649

    Povodný

    Prave som sa nalogoval a uz to ide, dufam ze dalsie problemy nenastanu. angel
    Pravidlá fóra/Nahlásenie príspevku/Pravidlá hry/FAQ T4

    Moja sloboda sa končí tam, kde sa začína sloboda druhého.

    ... lebo zlá panda príde dá ti body (aj mne) a ty sa nahneváš ...
    Otec/Brekeke

  4. #4
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    20.02.2009
    Príspevky
    9

    Povodný

    Pribudla nova uloha od bonifaca, a rezim s nizsim rozlisenim. Vsimol si niekto este nieco?

  5. #5
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Anpetu Wi
    Registrovaný dňa
    21.12.2008
    Príspevky
    649

    Povodný

    Myslim ze toto je zaklad co sa asi pridalo nove http://forum.travian.sk/showthread.php?t=16461 a opravilo sa par chyb. angel
    Pravidlá fóra/Nahlásenie príspevku/Pravidlá hry/FAQ T4

    Moja sloboda sa končí tam, kde sa začína sloboda druhého.

    ... lebo zlá panda príde dá ti body (aj mne) a ty sa nahneváš ...
    Otec/Brekeke

  6. #6
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    09.01.2010
    Príspevky
    14

    Povodný

    mne sa znova ukazal bonifac akurat ze ked nanho kliknem, nezobrazi sa mi uloha, len bezi koliesko nacitavania

  7. #7
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa jeronimo
    Registrovaný dňa
    02.12.2009
    Príspevky
    86

    Povodný

    to iste mam s bonifacom aj ja. spoluhracom z ally sa mapa ani nenacita, jednemu dokonca nejde kliknut na mape na farmu a poslat utok.mna aj odhlasuje zo zastupu, ked chcem na nieco kliknut, nefunguje farm list...

    a ano, vymazal som aj cookies pre istotu a stale nic

  8. #8
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Anpetu Wi
    Registrovaný dňa
    21.12.2008
    Príspevky
    649

    Povodný

    Prave som to vyskusal a vsetko mi funguje v poriadku. Skusal som jak FF tak IE. Vyskusal som farmlist a aj mapu a vsetko OK. Nic som nemazal, nic neprestavoval.

    Bonifac mi dal tuto ulohu



    Stacilo kliknut a bola hotova.
    Pravidlá fóra/Nahlásenie príspevku/Pravidlá hry/FAQ T4

    Moja sloboda sa končí tam, kde sa začína sloboda druhého.

    ... lebo zlá panda príde dá ti body (aj mne) a ty sa nahneváš ...
    Otec/Brekeke

  9. #9
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa jeronimo
    Registrovaný dňa
    02.12.2009
    Príspevky
    86

    Povodný

    Bonifac uz ide aj mne. dal mi tiez to iste co tebe.ide mi uz aj zastup, stacil restart browseru. nasim ktorym to "blbne" maju safari, tak to bude mozno tym.zvysku to ide ok

  10. #10
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Mezoderm
    Registrovaný dňa
    16.02.2009
    Príspevky
    91

    Povodný

    ludia neviem ako vam ale mne to zase nejde
    Spravodlivost ? ta uz davno neexistuje... odisla spolu so zdravym rozumom...

Strana 1 z 2 12 PoslednýPosledný

Pravidlá prispievania

  • Nemôžete zakladať nové témy
  • Nemôžete zasielať odpovede
  • Nemôžete zaslať oznámenia
  • Nemôžete editovať vlastné príspevky
  •