cawte, momentalne sa chcem prihlasit... pise mi Maintenance work... nikde som nevidel ziadne upozornenie o nejakej "praci na serveri"... neviete ako dlho bude odstaveny server?
cawte, momentalne sa chcem prihlasit... pise mi Maintenance work... nikde som nevidel ziadne upozornenie o nejakej "praci na serveri"... neviete ako dlho bude odstaveny server?
Poprosim o trpezlivost. Dufam ze nemci nahravaju update a opravuju chyby/bugy v hre. angel
Pravidlá fóra/Nahlásenie príspevku/Pravidlá hry/FAQ T4
Moja sloboda sa končí tam, kde sa začína sloboda druhého.
Otec/Brekeke... lebo zlá panda príde dá ti body (aj mne) a ty sa nahneváš ...
Prave som sa nalogoval a uz to ide, dufam ze dalsie problemy nenastanu. angel
Pribudla nova uloha od bonifaca, a rezim s nizsim rozlisenim. Vsimol si niekto este nieco?
Myslim ze toto je zaklad co sa asi pridalo nove http://forum.travian.sk/showthread.php?t=16461 a opravilo sa par chyb. angel
mne sa znova ukazal bonifacakurat ze ked nanho kliknem, nezobrazi sa mi uloha, len bezi koliesko nacitavania
to iste mam s bonifacom aj ja. spoluhracom z ally sa mapa ani nenacita, jednemu dokonca nejde kliknut na mape na farmu a poslat utok.mna aj odhlasuje zo zastupu, ked chcem na nieco kliknut, nefunguje farm list...
a ano, vymazal som aj cookies pre istotu a stale nic
Prave som to vyskusal a vsetko mi funguje v poriadku. Skusal som jak FF tak IE. Vyskusal som farmlist a aj mapu a vsetko OK. Nic som nemazal, nic neprestavoval.
Bonifac mi dal tuto ulohu
Stacilo kliknut a bola hotova.
Bonifac uz ide aj mne. dal mi tiez to iste co tebe.ide mi uz aj zastup, stacil restart browseru. nasim ktorym to "blbne" maju safari, tak to bude mozno tym.zvysku to ide ok
ludia neviem ako vam ale mne to zase nejde
Spravodlivost ? ta uz davno neexistuje... odisla spolu so zdravym rozumom...