ahoj mam novu dedinku 3 drevo 3 hlina 3 zelezo 9 obilie postavil som si asi 5 obilnych poli na uroven 1 a s toho mi asi 4 urovne zmyzliteda mam rozsirene obilne pole iba jedno na urovni 1 necahepm tomu
ahoj mam novu dedinku 3 drevo 3 hlina 3 zelezo 9 obilie postavil som si asi 5 obilnych poli na uroven 1 a s toho mi asi 4 urovne zmyzliteda mam rozsirene obilne pole iba jedno na urovni 1 necahepm tomu
Naposledy upravil Vicky; 17.05.2011 o 18:35
1. Skús sa odhlásiť a prihlásiť, vymazať cookies
2. Ak nepomôže kontaktuj MH, možno to je bug
3. Možno si bol bloknutý a MH ti dal určitý trest a mal si výmaz polí.
4. Alebo ti ich niekto skatoval angel
Tretí vek SK1 bol najlepší server v histórií SK travianu. Vďaka všetkým zúčastneným ;)Hral som tam pod nickom Arian
Ani tento skx nebol na zahodenie :)
Tampy :)
nikto mi ich neskatoval a koho mam kontaktovat? supporta,? pisal som -- nedostal som odpoved
MH / support ti nemusí okamžite odpovedať. Alebo je možné že si to dal postaviť v inej dedine.
napis v prvom rade o aky server sa jedna angel
Pravidlá fóra/Nahlásenie príspevku/Pravidlá hry/FAQ T4
Moja sloboda sa končí tam, kde sa začína sloboda druhého.
Otec/Brekeke... lebo zlá panda príde dá ti body (aj mne) a ty sa nahneváš ...
svet 6
je to tvoja druha dedina? MH = Multihunter..
Naposledy upravil Vicky; 17.05.2011 o 18:34
Tretí vek SK1 bol najlepší server v histórií SK travianu. Vďaka všetkým zúčastneným ;)Hral som tam pod nickom Arian
moja 4 dedina
nedal si to teda postaviť v nejakej inej dedine?
dedinku som postavil ,,, utocil som n a jedneho hraca bol neaktivnya dedinka zmyzla a tam som postavil