Strana 1 z 2 12 PoslednýPosledný
Zobraziť vysledky 1 do 10 z 16

Téma: oaza

  1. #1
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    21.02.2011
    Príspevky
    14

    Povodný oaza

    mam otazku preco ked som mal produkciu obilia 3700 a obsadil som oazu 50%obilia preco sa mi zvysila na 5000?ved 50%z 3700 je 1850 cize mala byt okolo 5500 nie?

  2. #2
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    22.04.2011
    Lokácia
    Partizánske
    Príspevky
    37

    Povodný

    na akých lvl máš obilné polia?
    ...Si vis pacem, para bellum...

    SKX: Azrael angel

  3. #3
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    21.02.2011
    Príspevky
    14

    Povodný

    na 11nacke mam vsetky...

  4. #4
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    22.04.2011
    Lokácia
    Partizánske
    Príspevky
    37

    Povodný

    aké podporné budovy a na akom levely máš postavené? /mlyn, Pekáraň/, o akú dedinu s kolkými obilnými poľami sa jedna? Máš zapnuté + 25 percent obilia alebo nie?
    ...Si vis pacem, para bellum...

    SKX: Azrael angel

  5. #5
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Bane21
    Registrovaný dňa
    07.11.2008
    Lokácia
    Žilina
    Príspevky
    1'155

    Povodný

    Nepocita to zle dany hrac kvoli plus produkcii zo zlatiek ?

    B.
    Naposledy upravil Bane21; 29.06.2011 o 19:52

  6. #6
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    21.02.2011
    Príspevky
    14

    Povodný

    je to mc9 obilne su na 11 mlyn a pekaren na 5....a surky nezlatkujem!!

  7. #7
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Bane21
    Registrovaný dňa
    07.11.2008
    Lokácia
    Žilina
    Príspevky
    1'155

    Povodný

    Podla tohto vychadza ze by si mal mat 5040 produkciu - cize +- tolko co mas



    B.

  8. #8
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    21.02.2011
    Príspevky
    14

    Povodný

    no presne mam takutak podla toho to sedi len ja som pocital s tym ze mi navysi o 50percent k tym 3700 a to by bolo viac ale to jejedno v podstate dik za odpoved vsetkym

  9. #9
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    21.02.2011
    Príspevky
    14

    Povodný

    noa dal som si tam co si sem hodil bene a vyratalo mi ze bez 50%tneho pola je 3780co som aj mal ale ptm tam nesedi ten vypocet lebo tych 3780+1890/50%/ je 5670 cize to nesedi o 630

  10. #10
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    21.02.2011
    Príspevky
    14

    Povodný

    a este mam nieco ked obsadim dalsie pole 50% tak sa mi zvysi produkcia len na 6300 to je uz aka somarina!!tak preco je ptm to pole +50% ked mi neprida tych 50%!!

Strana 1 z 2 12 PoslednýPosledný

Pravidlá prispievania

  • Nemôžete zakladať nové témy
  • Nemôžete zasielať odpovede
  • Nemôžete zaslať oznámenia
  • Nemôžete editovať vlastné príspevky
  •