uz niekedy davno som videl takuto podobnu temu ale este asi na starom cz fore a tak ma dnes zaujal jeden profil tak otvaram novu temu na podobne srandy![]()
uz niekedy davno som videl takuto podobnu temu ale este asi na starom cz fore a tak ma dnes zaujal jeden profil tak otvaram novu temu na podobne srandy![]()
Nechápem?!![]()
Môžem kašlať všetkých, čo na mňa nadávajú ...
čo nechápeš? hráči tu majú dávať screeny z smiešnych profilov.. čo je na tom nechápave?![]()
Tretí vek SK1 bol najlepší server v histórií SK travianu. Vďaka všetkým zúčastneným ;)Hral som tam pod nickom Arian
Ani tento skx nebol na zahodenie :)
Tampy :)
skôr myslím , že nechápe tomu obrázku![]()
kelevra(skx2 alebo skx3), undisputed, final fantasy, OFFline a ďalších xy nickov, ktoré si už nepamätám :-P
Nechápem, ako môže byť niekomu smiešny obrázok z hry ako je travian... maj got... Get a Life![]()
tak niekomu je smiešne ako sa niektorý skilleri snažia presvedčiť okolie že su naozaj skillerineviem možno som autista a mam svoj svet ale mňa podobné informácie a odkazy v profiloch zakadým pobavia
![]()
Tak to je pravda, že niektori skilleri a ich profily sú fakt drtiči nudy.
Aha... tak sa idem robiť, že je to vtipné... haha![]()
Počuli ste také? :
1000 vlkov žere mäso
700 medveďov loví
300 hrá počítač
100 žien rodí
a 1 °ebil pozerá na môj profil
P.S. Nejak takto približne![]()
ono sa moc nedá hrať travian a zároveň tomu "nevenovať zas tak moc času" .. ale tie vymaľovánky v niektorých profiloch sú fakt choromyselné
a to som si istý, že som ešte nemal tú česť počuť skutočné príbehy niektorých hráčov.. úplne vidím ako existuje slušný počet ľudí typu jabba hutt, čo sa nepohnú 24 hodín od travianu..
bol som na najlepšej ceste tak skončiť