Strana 1 z 4 1234 PoslednýPosledný
Zobraziť vysledky 1 do 10 z 37

Téma: Chyba v hre vaŽna !!!!!!

  1. #1
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    27.07.2011
    Príspevky
    32

    Povodný Chyba v hre vaŽna !!!!!!

    http://ts5.travian.sk/spieler.php?uid=11552


    Tuto dedinu som si mal založiť ja a dalo to tam uplne INEHO hrača ktori ma ako prvu dedinu 3339 ČO to ma ZNAMENAŤ

  2. #2
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    13.08.2009
    Príspevky
    10

    Povodný

    udrzba sa podarila a databaza je v haji

  3. #3
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa tjn8
    Registrovaný dňa
    10.09.2010
    Príspevky
    422

    Povodný

    Duch svätý ťa osvietil?..normálna vec žiadna chyba v hre..nemáš zakladať 4446
    kelevra(skx2 alebo skx3), undisputed, final fantasy, OFFline a ďalších xy nickov, ktoré si už nepamätám :-P

  4. #4
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa tjn8
    Registrovaný dňa
    10.09.2010
    Príspevky
    422

    Povodný

    Ospravedlnujem sa ,je to chyba v hre poriadna
    kelevra(skx2 alebo skx3), undisputed, final fantasy, OFFline a ďalších xy nickov, ktoré si už nepamätám :-P

  5. #5
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    27.07.2011
    Príspevky
    32

    Povodný

    Bolo tam 3339 a stale mi to tam ukazuje 3339 len ked dam toho hrača ukaže to INE suradnice a dedinu 4446

  6. #6
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Anpetu Wi
    Registrovaný dňa
    21.12.2008
    Príspevky
    649

    Povodný

    Neviem ci nie som pribrzdeny, ale nechapem tomu slovnemu spojeniu> mal som si zalozit.

    Cize mal si vyhliadnute policko 3339 a zrazu tam dalo noveho hraca 4446? Chapem to spravne? angel
    Pravidlá fóra/Nahlásenie príspevku/Pravidlá hry/FAQ T4

    Moja sloboda sa končí tam, kde sa začína sloboda druhého.

    ... lebo zlá panda príde dá ti body (aj mne) a ty sa nahneváš ...
    Otec/Brekeke

  7. #7
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    27.07.2011
    Príspevky
    32

    Povodný

    Nie nie nechapeš ma Poslal som tam osadnikov bolo tam 3339 osadnici tam prišli 19:49 a 10 min mi pisalo toto


    Trenchtown Zakladanie novej dediny (37|105)
    (45|84)

    Jednotky 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3 0
    Príchod za 00:00:0? hod.v 19:49:43 hod.


    Potom mi osadnici akože "založili dedienu" ktora nieje

    V profile mam že mam 2 dediny ale druha proste neexistuje.
    A ked kliknem na hrača ktory tam ma tu dedinu ukaže mi ho a jeho dedina ma uplne ine suradnice.

    A ked chcem poslať utok na tu "moju dedinu" čiže 37/105 piše mi že dedina neexistuje.

  8. #8
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    27.07.2011
    Príspevky
    32

    Povodný

    proste ta dedina sa tam založila niak zle a dalo to niakeho ineho hrača či čo som z toho blbec...

  9. #9
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Anpetu Wi
    Registrovaný dňa
    21.12.2008
    Príspevky
    649

    Povodný

    Vidim ze si nam pisal aj na support, preposleme tvoj ticket do nemecka na support, toto nie je v nasich silach vyriesit. angel
    Pravidlá fóra/Nahlásenie príspevku/Pravidlá hry/FAQ T4

    Moja sloboda sa končí tam, kde sa začína sloboda druhého.

    ... lebo zlá panda príde dá ti body (aj mne) a ty sa nahneváš ...
    Otec/Brekeke

  10. #10
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    27.07.2011
    Príspevky
    32

    Povodný

    tak docela som z toho nahnevany pochopte ma

Strana 1 z 4 1234 PoslednýPosledný

Pravidlá prispievania

  • Nemôžete zakladať nové témy
  • Nemôžete zasielať odpovede
  • Nemôžete zaslať oznámenia
  • Nemôžete editovať vlastné príspevky
  •