Dobrý den,
Tak server už končí tak je třeba se oprostit od všech myšlenek a hezky je tu shrnout.
Tento server jsem vůbec hrát nechtěl, ale shoda náhod (ukecávání od starých známých) mě dohnala na tento server přišel jsem někdy v srpnu (8 měsíc) na účet exekutor, který neměl dlouhého trvaní a poté se přesunul na účet isabella ( Isabella + Akaša) , kde jsem kupodivu aj tento server už jen s Akašou dohrál. Tento server mi asi v mé travian kariéře dal nejvíce zkušeností, ale ne v tom jak se zdokonalit ve hře, ale jak se hlídat abych nikomu nenapsal co si o něm myslím. A další nezapomenutelnou zkušeností byla pozice Diplomata v ally HOPE, kde se skromně dovolím ohodnotit jako nejlepší diplomat v historii sk travianu.
Co se týče aliancí které dohráli tento server zmíním jen ty pro mě alespoň něčím zajímavé REQUIEM, Vendetta,
FCT, LUP, HOPE, ALLY a trošku (většinou kriticky) se o nich rozepíšu.
REQUIEM - splácanina mích uhlavních nepřátel z sk1 AGS o kterých jsem si myslel že je to odpad travianu, ale k mému příjemnému překvapení se tam našlo pár skvělých lidí se kterými jsem ke konci servera rád pokecal a zkrátil se dlouhé večery a druhé poloviny přelétavýchBAKTERIÍ, které změnili stranu barikády což prospělo celému serveru, ale já volím "nepřelétavost" takže mírné rozčarovaní z jejich přesunu mám do teď, ale jak už jsem naznačil kdyby se neodhodlali změnit "přátele" tak by server ztratil i to málo co v něm bylo.
Vendetta no kdybych byl upřímný tak dostanu BAN na forku, takže to zkusím napsat bez vulgarizmů. Nebudu rozdělovat Lach a "starou" vendettu jelikož je to stejná banda, která bez problému vymění své spojence za doposud nepřátelskou alianci a tváří se jako by nic ba dokonce se snaží tlačit na své dlouhodobé spojence, aby přijali spojenectví s doposud nepřátelskou aliancí. Nevím o co vendettě šlo, ale myslím si uzavřením spojenectví s LUP si určitě nepomohla ba naopak ukázala svůj bezcharakterní obličej.
FCT - k této alianci se vyjádřit nemohu jelikož pro mě vznikla z ničeho, server proklikala a nakonec zaútočila. Celej server jsem o nich moc neslyšel takže nemohu soudit
LUP - no k této alianci se mi budou též hledat těžko slova a byl to největší odpad servera (s prominutím) po odchodu slovana se LUP už ani nedal považovat za alianci, ale jen za hromadu lidí, kteří si nepomatujou co řekli před 10 minutama, co katujou jen vedlejší dědinky a myslí si že jsou mistři světa, a co sežrali inteligenci celého vesmíru. Navíc v rozkvětu Vendetty se vykašlali na svoje spojence a utekli k VEN jak malé holky ...jsem rád že jsou na té poražené straně
HOPE - v této alianci jsem našel pár nových bezva lidí a upevnil naše travianské přátelství ze starými známými čehož si velice vážím. Nerad bych HOPE posuzoval jelikož jsem byl jejich členem, ale byla to jedíná aliance, která se z nikým nesloučila a měla od začátku až do konce jasný a stejný cíl - otravovat LUP ..Jak toto tažení bylo úspěšné nechci hodnotit, ale svůj cíl jsme nezměnili ani při podrazu VENDETTY čehož si vážím.
ALLY - co bych řekl? asi jen popkařské křídlo původního HOPE, které se bálo odvety VENDETTY za neakceptování spojka s LUP. jednoduše řečeno VENDEŤÁCKÝ vlez prdelky.
Za pravopisné a stylistické chyby se omluvám
Ječmen
/prispevok upraveny Anpe