Strana 5 z 5 PrvýPrvý 12345
Zobraziť vysledky 41 do 50 z 50

Téma: nova verzia

  1. #41
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa duchpuste
    Registrovaný dňa
    07.10.2009
    Príspevky
    210

    Povodný

    ticky ak ti katne HB a polia, a mozes presunut hera a plus produkcia zita, ide ta dedina lahsie z DC ako po tejto uprave, kedze hera do dediny ti nepomoze presunut a plus produkcia sa neberie v uvahu, cize bud budes zlatkovat ako hluchy, alebo pomaly staviat obilnaky bez HB, kym s herovou produkciou ti dovolilo HB postavit hned

  2. #42
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Ticky
    Registrovaný dňa
    07.08.2008
    Príspevky
    930

    Povodný

    Ak si mal 800 sypku, budovy vystavane a nemal si obkove polia, tak si tam poslal hrdinu a ako prve co spravil, tak skapal od hladu, kedze pocitanie doteraz bolo take, ze najprv sa napapal a potom si pridal produkcny bonus do dediny.

    A opat si bol tam kde si nechcel + musel si pouzit vedro. Najprv si sa musel v dedine dostat bud do plusu, aby si mohol postavit hb, alebo si musel vystavat polia na 5 lvl a potom stavat hb, nepomohol ti ani bonus hrdinu, ci 25% bonus.
    Pozn: Z vlastnych skusenosti viem, ze najvacsi porusovatelia pravidiel najviac vykrikuju

    Optimálne je to, ak je dobrá poznatková fáza obohatená dobrou emocionálnou inteligenciou z pohľadu schopnosti byť empatický voči hráčom.

  3. #43
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Eiko
    Registrovaný dňa
    19.03.2011
    Lokácia
    sk1
    Príspevky
    36

    Povodný

    Nemyslim, ze je problem tam poslat 800 obka a hera az potom co pride obilie, ta dedina to obko nevcucne za sekundu.

  4. #44
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    12.06.2009
    Lokácia
    Humenne
    Príspevky
    148

    Povodný

    a situacia, kedy mas len 1 dedinu a si bez ally?(trh nemas, kôli katom)? to asi radsej mazat a len kôli novemu pocitaniu DC
    Naposledy upravil Vicky; 12.04.2012 o 22:14
    Ak je v mojich prispevkoch chyba, pisal som to z mobilu, NECHAJTE TO TAK!, nikto nie je dokonaly
    --nexus s--
    Nehram :P odolal som

  5. #45
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    13.09.2010
    Príspevky
    26

    Povodný

    proto, když dávám vesnici do DC, tak katuji i hrdinský dvůr. pak je tam hero jen na podpoře a bonus ti nepřidává.

  6. #46
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa duchpuste
    Registrovaný dňa
    07.10.2009
    Príspevky
    210

    Povodný

    to ako je problem zivit dedinu na sypke 800?? sme zivili div na takej sypke sypkomer vyzeral ako ciarovy kod, cize nevidim problem zivit v sucasnosti aj 10k minus na 800 sypke preto si nemyslim ze by mi hero takto amatersky zdochol

  7. #47
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Eiko
    Registrovaný dňa
    19.03.2011
    Lokácia
    sk1
    Príspevky
    36

    Povodný

    Citovať Originál od robox Zobraziť príspevok
    a situacia, kedy mas len 1 dedinu a si bez ally?(trh nemas, kôli katom)? to asi radsej mazat a len kôli novemu pocitaniu DC
    Ked ta skatovali do jednej dediny a este aj tu ti katli, tak si musel byt velmi zly, vtedy si ale myslim, ze da kazdy mazat.

    A na zaciatku, kto by ta katoval. Je jedno kedy sa zaregistrujes, stale sa tlacis dalej od sedej a si tam spolu s hracmi, ktori su na tom priblizne rovnako ako ty.
    Ak budu mat katy skor nez ty a zacnu ta katovat, tak aj im to potrva, nekatuje sa za tyzden od registracie... A vzhladom na to, kolko to trva tak by si uz mal byt v aliancii. Sam velky Bonifac ta k tomu vyzyva z dovodu, ze toto je timova hra.

  8. #48
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    12.06.2009
    Lokácia
    Humenne
    Príspevky
    148

    Povodný

    uprimne?
    katoval som ja, kamarata. ktory sa registroval omnoho neskôr, mal len jednu dedinu....a napisal mi ze som lama, tak som si to neodpustil
    nedostal by sa z toho sam, keby som mu potom neposielal trocha obilia a surovin...a aliancia? bonifac ta k tomu navadza, no ak ta nikde nechcu? -zalozis si vlastnu, a si sam(mozno par hracov), kedze kazdy dobry a aktivny hrac je v ally
    Ak je v mojich prispevkoch chyba, pisal som to z mobilu, NECHAJTE TO TAK!, nikto nie je dokonaly
    --nexus s--
    Nehram :P odolal som

  9. #49
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Eiko
    Registrovaný dňa
    19.03.2011
    Lokácia
    sk1
    Príspevky
    36

    Povodný

    Tak to je vsetko len jeho chyba.

    Provokoval ta - katovanie.
    Ohladne aliancii tam nie je riesenie ale to je jeden z mala si myslim a to malo vacsinou ma tendenciu byt farmene a za par dni mazat. Tu nie je co riesit...

    Napisal Ticky:
    A opat si bol tam kde si nechcel + musel si pouzit vedro. Najprv si sa musel v dedine dostat bud do plusu, aby si mohol postavit hb, alebo si musel vystavat polia na 5 lvl a potom stavat hb, nepomohol ti ani bonus hrdinu, ci 25% bonus.
    Ked vies ako tak mozes mat hned po utoku hlavnu budovu na 2, tym padom mozes vdaka herovi ihned stavat sypku so skladom, nepretekaju ti suroviny a mozes poslat blud obilia do dediny a pohodlne stavat. Vdaka herovi, takze zase sme u toho, ze vlyp hrdinovej produkcie na katnute dediny je velmi napomocny a urychli obnovu dediny.

    Na to vedro a ozivenie hrdiny som sa vyjadril o par postov nizsie a ucinil tak i duch.

  10. #50
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa TeloSwK
    Registrovaný dňa
    10.05.2012
    Lokácia
    http://tc3.travian.sk/allianz.php?aid=265
    Príspevky
    4

    Povodný

    je to zbytocnost ta nova verzia zabera to moc ramky a je to zbytocne viac farebne

Strana 5 z 5 PrvýPrvý 12345

Pravidlá prispievania

  • Nemôžete zakladať nové témy
  • Nemôžete zasielať odpovede
  • Nemôžete zaslať oznámenia
  • Nemôžete editovať vlastné príspevky
  •