teraz jak sa spustila nova verzia nejdu mi stavat budovy lebo mi tam furt vypisuje ze nemam dostatok obilia a ze mam rozsirit polia ale ja mam produkciu aj s hhdinom na 350 za hod pls pordadte co mam robit ??![]()
teraz jak sa spustila nova verzia nejdu mi stavat budovy lebo mi tam furt vypisuje ze nemam dostatok obilia a ze mam rozsirit polia ale ja mam produkciu aj s hhdinom na 350 za hod pls pordadte co mam robit ??![]()
O probleme vieme. Riesi sa to. angel
Pravidlá fóra/Nahlásenie príspevku/Pravidlá hry/FAQ T4
Moja sloboda sa končí tam, kde sa začína sloboda druhého.
Otec/Brekeke... lebo zlá panda príde dá ti body (aj mne) a ty sa nahneváš ...
[17:57:49] mtu Marián (keketac) sk1: hlavne že to riesia a keby to niekto pred nasadenim odskusal
[17:57:50] mtu Marián (keketac) sk1: ?
trosku panika na skype
Je dost velka pravdepodobnost ze sa nejedna o bug, ale o ochranu pred obilnou smrtou. Ale pockame si na vyjadrenie admina. angel
Pravidlá fóra/Nahlásenie príspevku/Pravidlá hry/FAQ T4
Moja sloboda sa končí tam, kde sa začína sloboda druhého.
Otec/Brekeke... lebo zlá panda príde dá ti body (aj mne) a ty sa nahneváš ...
LOL pusti ma to postavit budovu len ked postavim obilne pole![]()
Myslím, že to není bug. Hrál sem teď 3 dny na britskym serveru na týhle nový verzi a taky to tam tak bylo s těma obilnýma polema![]()
ani top 10 nejde a ani poradie off a deff
v mobilnej verzii sa uplne rozhasila infra dediny to je triafanie od pása ci sa klikne na spravnu budovu, samozrejme obrazky su vypnute aby aj ta stara verzia vobec stihala
Ono najvacsia kravina v tom zabranit aby dediny neupadli do obilnej smrti vlastne to len zhorsuje, pretoze sa z DC bude aj ovela tazsie dostavat. Za prve nejde +25% a za druhe ani herova produkcia to nezachrani.
Pojde vobec postavit sklady a sypky v katnutej dedine? Nemalo by nie? Pretoze nemas "volne obilie". A tym nemozes postavit sklad a bez skladov nemozes ist ani na vacsiu uroven s poliami.
Ak je tu nejaka vynimka alebo som zle pochopil to antiDC, dak ma prosim opravte, dakujem.
Otvaranie , editacia a aj akekolvek ine pohyby vo farmliste su niekolkonasobne pomalsie. Dasa s tym nieco robit?
Tento problem je pri velkom farmliste , pri starsej verzii to bolo v pohode.![]()