Strana 1 z 5 12345 PoslednýPosledný
Zobraziť vysledky 1 do 10 z 50

Téma: nova verzia

  1. #1
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    05.04.2012
    Príspevky
    6

    Nahnevaný nova verzia

    teraz jak sa spustila nova verzia nejdu mi stavat budovy lebo mi tam furt vypisuje ze nemam dostatok obilia a ze mam rozsirit polia ale ja mam produkciu aj s hhdinom na 350 za hod pls pordadte co mam robit ??

  2. #2
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Anpetu Wi
    Registrovaný dňa
    21.12.2008
    Príspevky
    649

    Povodný

    O probleme vieme. Riesi sa to. angel
    Pravidlá fóra/Nahlásenie príspevku/Pravidlá hry/FAQ T4

    Moja sloboda sa končí tam, kde sa začína sloboda druhého.

    ... lebo zlá panda príde dá ti body (aj mne) a ty sa nahneváš ...
    Otec/Brekeke

  3. #3
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa duchpuste
    Registrovaný dňa
    07.10.2009
    Príspevky
    210

    Povodný ehm

    [17:57:49] mtu Marián (keketac) sk1: hlavne že to riesia a keby to niekto pred nasadenim odskusal
    [17:57:50] mtu Marián (keketac) sk1: ?

    trosku panika na skype

  4. #4
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Anpetu Wi
    Registrovaný dňa
    21.12.2008
    Príspevky
    649

    Povodný

    Je dost velka pravdepodobnost ze sa nejedna o bug, ale o ochranu pred obilnou smrtou. Ale pockame si na vyjadrenie admina. angel
    Pravidlá fóra/Nahlásenie príspevku/Pravidlá hry/FAQ T4

    Moja sloboda sa končí tam, kde sa začína sloboda druhého.

    ... lebo zlá panda príde dá ti body (aj mne) a ty sa nahneváš ...
    Otec/Brekeke

  5. #5
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    05.04.2012
    Príspevky
    6

    Povodný

    LOL pusti ma to postavit budovu len ked postavim obilne pole

  6. #6
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    23.03.2012
    Príspevky
    6

    Povodný

    Myslím, že to není bug. Hrál sem teď 3 dny na britskym serveru na týhle nový verzi a taky to tam tak bylo s těma obilnýma polema

  7. #7
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    30.01.2011
    Lokácia
    Bošany
    Príspevky
    20

    Povodný

    ani top 10 nejde a ani poradie off a deff

  8. #8
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa duchpuste
    Registrovaný dňa
    07.10.2009
    Príspevky
    210

    Povodný travoš v mobile

    v mobilnej verzii sa uplne rozhasila infra dediny to je triafanie od pása ci sa klikne na spravnu budovu, samozrejme obrazky su vypnute aby aj ta stara verzia vobec stihala

  9. #9
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Eiko
    Registrovaný dňa
    19.03.2011
    Lokácia
    sk1
    Príspevky
    36

    Povodný

    Ono najvacsia kravina v tom zabranit aby dediny neupadli do obilnej smrti vlastne to len zhorsuje, pretoze sa z DC bude aj ovela tazsie dostavat. Za prve nejde +25% a za druhe ani herova produkcia to nezachrani.

    Pojde vobec postavit sklady a sypky v katnutej dedine? Nemalo by nie? Pretoze nemas "volne obilie". A tym nemozes postavit sklad a bez skladov nemozes ist ani na vacsiu uroven s poliami.
    Ak je tu nejaka vynimka alebo som zle pochopil to antiDC, dak ma prosim opravte, dakujem.

  10. #10
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    17.03.2010
    Príspevky
    57

    Povodný Farmlist

    Otvaranie , editacia a aj akekolvek ine pohyby vo farmliste su niekolkonasobne pomalsie. Dasa s tym nieco robit?
    Tento problem je pri velkom farmliste , pri starsej verzii to bolo v pohode.

Strana 1 z 5 12345 PoslednýPosledný

Pravidlá prispievania

  • Nemôžete zakladať nové témy
  • Nemôžete zasielať odpovede
  • Nemôžete zaslať oznámenia
  • Nemôžete editovať vlastné príspevky
  •