Zobraziť vysledky 1 do 6 z 6

Téma: Jednotky s klietkama

  1. #1
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    07.06.2010
    Príspevky
    140

    Povodný Jednotky s klietkama

    Zdravím, protože s T4 nemám prakticky žádné zkušenosti, chtěl bych se zeptat, co se stane, když pošlu jednotky s herem a klietkama. Dejme tomu, že mám 10 klietek a v oáze je 15 zvířat, 10 zvířat pochytám do klietek a se zbylými jednotkami pobiju zbytek zvířat ? Přidá se do boje i hero, až pochytá 10 zvířat ? Díky za odpovědi.

  2. #2
    Registrovaný používateľ Avatar užívateľa Anpetu Wi
    Registrovaný dňa
    21.12.2008
    Príspevky
    649

    Povodný

    Staci preist mysou ponad klietky a tam ti napise ze k boju nepride. Cize hrdina pochyta zvierata, jednotky s nim posielat nemusis a vrati sa nazad. angel
    Pravidlá fóra/Nahlásenie príspevku/Pravidlá hry/FAQ T4

    Moja sloboda sa končí tam, kde sa začína sloboda druhého.

    ... lebo zlá panda príde dá ti body (aj mne) a ty sa nahneváš ...
    Otec/Brekeke

  3. #3
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    07.06.2010
    Príspevky
    140

    Povodný

    Ptám se pravě proto, protože jsem to četl..Proto jsem si byl nejistý a přišlo mi to jako blbost, proč by ty pálky s něma nakonec nebojovaly. Tak díky za odpověď :-)

  4. #4
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    12.04.2013
    Lokácia
    V zapadákove
    Príspevky
    48

    Idea Nové klietky

    Mám tiež otázku ohľadom klietok. Čo sa stane, ak pri jednom útoku na oázu pošlem povedzme 5 z 10 dostupných klietok a neskôr získam na výprave ďalšie klietky, pridá mi tie nové klietky k tým zvyšným piatim alebo sa vytvorí nová položka, príp. sa stane, že sa vytvoria dve položky a budú sa dať spárovať?

  5. #5
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    08.03.2009
    Lokácia
    Travian
    Príspevky
    79

    Povodný

    Získané klietky sa ti pripočítajú k tým, ktoré už vlastníš. Budú v jednej položke a budeš ich môcť všetky naraz použiť.

  6. #6
    Registrovaný používateľ
    Registrovaný dňa
    12.04.2013
    Lokácia
    V zapadákove
    Príspevky
    48

    Thumbs up

    To je skvelé, ďakujem.

Pravidlá prispievania

  • Nemôžete zakladať nové témy
  • Nemôžete zasielať odpovede
  • Nemôžete zaslať oznámenia
  • Nemôžete editovať vlastné príspevky
  •