screen hovori za vsetkoze na akom kvalitnom serveri sme hrali . Poprosim nerusit account a nemazat prispevky . nahadzem sem vsetko o sk1-cke co tam bolo a mozne zhodnotit ze na akom vadom serveri sme to hrali .
screen hovori za vsetkoze na akom kvalitnom serveri sme hrali . Poprosim nerusit account a nemazat prispevky . nahadzem sem vsetko o sk1-cke co tam bolo a mozne zhodnotit ze na akom vadom serveri sme to hrali .
este aj forum to blbo zobrazi
tak este raz
http://uloz.to/xHXXquf/obchodroka-png
No vidíš to, zneužíváš bugy na serveru a stejně ti to nebylo k ničemu... Nebo pak je tady ještě otázka, na čí že to straně vlastně TT hrál? Kdyby se toto stálo v Pegas, tak to máme na talíři hned, viď?
trafena husa zagagagla. nevravte ze cely pegas nedokazal prist na jednoduchy bugg. a stavim sa ze ste ho vyuzivali a cusali ste vsetci jak vod pod chrastou. na skajpe som sa vo velkom s tymto chvalil a vas speh ma nenahlasil MH . preco ? lebo sami ste to robili a nepovedzte ze nie
, bol to primitvny bugg. tak aby sa vedelo na ako kvalitnom serveri sme hrali , este idem uploadnut dalsie screeny. toto bol taky TOP by sa dalo povedat, chcel som nazhavit tuto temu na fore
![]()
Světe div se, já o tomto bugu nevím, ani nevím, jak jsi ho docílil. Upřímně mě to je i jedno, protože i dle pravidel je zneužívání bugů na serveru proti pravidlům a určitě nehraju proto, aby mi na toto MH náhodou přišel a dal ban.![]()
je to fakt primitivny bugg. neverim ze taki perfektni hraci (nemyslim to teraz ironicky) ako su hraci pegasu , na to neprisli . bolo vas tam dostatocne vela, neverim ze jeden na to neprisiel a nenapisal druhym a nezacali ste tu vyuzivat. tak ci onak to je jedno . tu ide o to , ze chcem poukazat na "vysoku" kvalitu servera .
A nemyslíš, že kdybychom to věděli, tak neposíláme do divu obilí jak blbci po 30.000, ale rovnou po 100.000 a nenecháme si téct doma sýpky? Je príma jak tady vychází najevo, jak moc férově jste hráli. O to líp, že je vítězem protistrana.
uz som napisal ze nejde o to ci som to ja,ty ,my,vy pouzivali ale ide o to , ze toto sa na serveri nemalo stat. absolutne nebolo o tento server postarane.
Nahlasil to niekto adminovy? Na fore som nic take necital. Nehovoriac o tom, ze to nezalezi ani tak od nas, ako od nemeckej strany, kym vyda dalsi patch. Ale tak beriem tuto temu, ze niekto si potrebuje buchnut to TT, tak palicu si najde.![]()
Pravidlá fóra/Nahlásenie príspevku/Pravidlá hry/FAQ T4
Moja sloboda sa končí tam, kde sa začína sloboda druhého.
Otec/Brekeke... lebo zlá panda príde dá ti body (aj mne) a ty sa nahneváš ...
tak vazeni kolegovia, myslel som , ze sa s tym pohrajem a napisem ku kazdemu screenu osobitne co na nom je , ale proste hodil som to do zip suboru a vy nejako z toho vyjdete , ak mate zaujem tak sa na to pozriete a uvidite ake buggy a bordel bol na serveri a nebolo o neho postarane
v screenoch by ste mali najst:
- zmiznuti spehovia
-obchodnici s neobmedzenym mnozstvom surovin
- skomolene nazvy
-dedina v ktorej som nemohol ozivit hera(kvoli tomu ze vraj udajne tam nebolo zhromazdisko, co bol samozrejme blud)
-zmiznute artefakty- MH absolutne sa o to nezaujimal a ked som mu dokonca napisal tak ma odkazal na admina. Tak reku , este ja budem pisat adminovi ked on je MH a nahlasil som mu ze zmizli artefakty. Tie arty aj tak neboli vratene na server. Kopu artefaktov zmizlo s tym ze ich nevratili na server. By ma zaujimalo ako MH sledoval hru a preco vzdy ked nieco zmizlo neskontaktoval admina a nevratilo sa to tam
urcite toho bolo viacej ale na nieco sa mi uz nechcelo robit screeny lebo som vcelku dost lenivy clovek.
tu je link na to vsetko : http://uloz.to/xXhnRGD/sk1-fail-rar
poprosim neblokovat ucet a nelockovat topic kym sa tu nepreberie diskusia ze co to bol za server a ako pripadne napravit buggy.
s pozdravom Matthew