Dnes to zrejme nebol nikto, ale este maju par minut![]()
Dnes to zrejme nebol nikto, ale este maju par minut![]()
Pozn: Z vlastnych skusenosti viem, ze najvacsi porusovatelia pravidiel najviac vykrikuju
Optimálne je to, ak je dobrá poznatková fáza obohatená dobrou emocionálnou inteligenciou z pohľadu schopnosti byť empatický voči hráčom.
čo je tu také ticho ...![]()
... začalo ma to znova baviť ... takže 28,8 skype, alebo tu ... a znova niečo rozbehneme
Dlho nezamrzol server, a medvede (hráči) sa už asi ukladajú na zimný spánok. Tak ich nechajme pospať si, a zatiaľ im vykatujme dediny![]()
Ludia tu vam to nejak stagnuje... Nie ze by som bol nejaky spamer ale vzdy ked sem obcas pozriem si rad precitam nieco noveho, no pozeram ze sa tu objavujete fakt len cez vypadky a od posledneho sa tu nic noveho nenapisalo
By the way.... priblizne o 2mesiace tu mame arty dovtedy este kopu casu postavit armady ale aj rozmysliet si kto chce hrat a kto nebude zbytocne vyhadzovat prachy, ale radsej to necha tak![]()
b&J....aktualna sk1
A ty si sa ako rozhodol? Balíš to už?![]()
dajte nejakú konšpiračnú tému ... nuda tu je
... začalo ma to znova baviť ... takže 28,8 skype, alebo tu ... a znova niečo rozbehneme
celkom mŕtve fórum![]()
sk1 - Areo Hotah
mrtvý travian = mrtvé forum
Presne toto normálne nuda tu je nieje si s kým písať hádať sa nič![]()
( wolves, playboy, NNN a vsetci spojenci ako Lamky, Homosi , oOo a cela pismenkova federacia)
Kto sa nudí nech napíše svoj nick. Nejakú srandu vymyslíme![]()