no hej ako nezainteresovaná osoba nič neviem, ale aj tak keď si tu čítam tie príspevky tak tie provokácie neviem také dedinské mi to pripadá, ale tak dobre jedne subjektívny názor nič nerieši
a ječmeň, chýbajú ti tu hráči typu Majky alebo Ticho čo![]()
no hej ako nezainteresovaná osoba nič neviem, ale aj tak keď si tu čítam tie príspevky tak tie provokácie neviem také dedinské mi to pripadá, ale tak dobre jedne subjektívny názor nič nerieši
a ječmeň, chýbajú ti tu hráči typu Majky alebo Ticho čo![]()
sk1 - Areo Hotah
Haha, tí dvaja zrovna mne nechýbajú![]()
"Ajo"![]()
![]()
tiež si ak puk
načo to riešiš ? dvaja najlepší hráči dvoch najlepších aliancii. Ty smrtelník sa do toho nemáš čo pliesť
![]()
predovšetkým musíš vedieť kto si. To sa ale nedozvieš, kým sa nenaučíš lietať :)
veď práve už som sa ospravedlnil, 2x takú istú chybu už neurobím![]()
sk1 - Areo Hotah
zajko ved sa musime kus ponatahovat s jecmenom aby sa nenudil a učet BoMa tu je len je nejaky utiahnuty v kúte
inak ,ze tu aj konecne dakto spomenul BoMa...
nejak neviditelny ucet doteraz.... ci sa mi to len zda?
asi to nehra poriadne... inak by asi mal viac dedin....(stav army neviem,tak do army rypat nebudem)
asi hľadá nejaký neprestrielný dôkaz o tom že tt hrá s vami alebo máte kopu mulťákov, alebo posielate po 200k suriek v jednom obchodníkovi alebo tak. preto zanedbáva hru, ale hľadá pravdu![]()
sk1 - Areo Hotah
zebynechajme sa prekvapit.....
nebuďte zlí![]()
predovšetkým musíš vedieť kto si. To sa ale nedozvieš, kým sa nenaučíš lietať :)
zajko sranda bude až mu nechame zmiznut špehov zatial netreba nema ich este moc tak sa neoplati![]()