pokial dobre vidim, hoci ma sakramentsky bolia oci, prvy si si chcel do PEGASu kopnut ty, tak sa necuduj ake pozicaj take vrat, ale mozme si dat pohov na par hodin, potom uz pytaj deff
pokial dobre vidim, hoci ma sakramentsky bolia oci, prvy si si chcel do PEGASu kopnut ty, tak sa necuduj ake pozicaj take vrat, ale mozme si dat pohov na par hodin, potom uz pytaj deff
neviem ako vy, ale ja z tychto novych zmenach co narobili s oazami..jednoducho stracam chut do hry, FL uplne bezcenny ale i tak som este zvedavy ako tento server skonci![]()
Jednym slovom chces povedat, ze cely server nerobis nic ine, len farmis oazy?
To je akoby si ani nehral. A stratit chutdo hry, lebo nejde farmit oazy cez fl...nemam slov.
Ak je v mojich prispevkoch chyba, pisal som to z mobilu, NECHAJTE TO TAK!, nikto nie je dokonaly
--nexus s--
Nehram :P odolal som
S artefaktmi ste ako spokojní?![]()
artefakty sú stále rovnaké, no ich rozloženie ma nepotešilo![]()
sk1 - Areo Hotah
No koukám,že ve 14:30 NN a PEGAS pobralo téměř všechny unikáty - zbytek pobralo též NN,PEGAS,AM,Partia
no a když se podíváme na "protipol" PEGASU tak naše tragická ally (Cheers! + Cheers!!) zatím pobrala 4 aretfakty a to je vše.
Jak na to koukám okem odborným za měsíc je dobojováno, protože NN,PEGAS,Partia a AM nás roznesou jak nic - myslím, že i bránit se je škoda jednotek
Psáno trochu s nadsázkou, ale daleko od pravdy nebudu![]()
nič nie je take tragické ako sa na prvý pohľad zdá
nieco podobne bolo minuly server len v opačnom GARDE - vsetky arty mali Knights a spol OMFG nas buzerovalo že ako chceme hrat bez artov - no arty este samy o sebe server nikomu nevyhrali
mtu_ ale OMFG mělo artů dost :-) a hlavně to jsou páni hráči je trochu velkej rozdíl mezi OMFG a Cheers!
Duch- mě to příjde docela tragické dědinku PEGASU 5 polí od své říševe které je po ..... defu takže jí nejde sundat a cvíčí se v ní non-stop katy
![]()