no a chudak toreto ma co povedat ofka niejehej chalani zato ze mi padla ofka mi pozicajte topanky
![]()
![]()
vymenim za aresa
DDD
no a chudak toreto ma co povedat ofka niejehej chalani zato ze mi padla ofka mi pozicajte topanky
![]()
![]()
vymenim za aresa
DDD
Hrobárka, iné ako (rofl) ti na to napísať neviem.
predovšetkým musíš vedieť kto si. To sa ale nedozvieš, kým sa nenaučíš lietať :)
:d:d:d:d:d:d:d
no trošku sa dala uniesť prišla domov krv zo sekery este kvapkala a kym sme jej to vysvetlili ze je to sranda tak reakciu uz napisala,
a pokial sa chce niekto smiat moze napisat pozvanie pre nase katy, vsakze pufik?
3 natarka na ucete keketac len tolko som chcel napisat, na ine zmysluplne vyplody pocas jasnej noci nema vyznam, pokojnu noc prajem
Duchu já se budu smát i potom co ty katy dojdou![]()
Jsem už nějak smířený ze smrtí
A pořád mi přijde, že si myslíš, že jsi něco víc![]()
sme nadludia, teda pardon nadhraci, to ze sa tu flakate to nic neberie na krase ako padate dolu, bude asi 100:0 to bude paradicka server este ziaden na okoli nezaznamenal takuto porazku, aj prehrat sa da zo ctou
bol som mnohokrat skatovany uz ani pocitat to nema vyznamno ako si sam povedal takyto server este nebol a ani ja som ho nezazil.
smutne je ze aj napriek snahe vela hracov prevaha skusenejsich hracov na vasej strane bola uz od zaciatku.
PS: rozmyslam ze napisem to pozvanie pre vase katy, prichystam uvitaci ceremonial a budem opat 6deffar na serveri ako minuly vek![]()
b&J....aktualna sk1
Trúfalosť!... tretia natarka a v TOP10 nesvieti vlčkov nick
![]()
![]()
sk1 3.vek - Vlcko [Demons]
sk1 4.vek - QuickShare [Bzdochy]
sk1 5.vek - Sammael [NA™] 1/2veku
sk1 6.vek - Vlcko4 [PEGAS]