lebo by som sa citil nepotrebny![]()
lebo by som sa citil nepotrebny![]()
Ejha co sa tu clovek nedozvie![]()
Čo nové na servery ? Okrem toho, že predvčerom katli Krtkovi Rudkovy offkovú dedinu ?![]()
Kazdy den je nieco noveTreba hrat a nie vyzvedat
![]()
Hmm...samy uhyb, ani offku uz nie je kde chytit
Tak musim mazat hlavneangel
Ak je v mojich prispevkoch chyba, pisal som to z mobilu, NECHAJTE TO TAK!, nikto nie je dokonaly
--nexus s--
Nehram :P odolal som
Hambil by som sa vyhrat server spojenim najsilnejsich aliancii. Vsak nema kdo s kym bojovat... je to na smiech , to nebude vitazstvo , ale hamba..![]()
konečne sa čosi zavažne udialo![]()
vidím ze ked nebojuje o O o a Myth tak na servery je poriadna nuda....a mne teraz doma stojí 45k pretov
![]()
![]()
tak ja som bol tiež sklamaný, že nešli. iba kvôli ním som sa regol na pluskové súradky a nakoniec zo srandy nič nebolo.
skx 9: Euphoria http://www.youtube.com/watch?v=C4f-Di8yuI4
skx 10: airohpue, skx 12: Laktibrada, skx 13: Krtko Rudko (dual acc.), skx14: Chaen
no však to nám došlo, že zato si si zavolal toľko kamošooov, a uzavreli ste toľko spojenectiev, aby ste aspoň teoretickú šancu mali ... nuž smola nevyšlo a ostali ste na posmech, celá "legendary" partia v plne kráse, ako vždy som mal rešpekt zo súpera, ale toto čo vystrájate je už dosť aj na koňa ...DDDDDD, a gratulujem k výhre, teraz už budete považovaný za najobávanejších bojovníkov, a vaše nicky trvalo zapísané medzi legendami travianu ak nie viac ...