Zdravim, v oznameni sa piše že cez primerie je aktivovane plusko, ale nie je, ked sa pozeram. Neni tu nejaka chyba?
Zdravim, v oznameni sa piše že cez primerie je aktivovane plusko, ale nie je, ked sa pozeram. Neni tu nejaka chyba?
Je. Čakaj. Oni to spustia a budeme ho mať dlhšie , dajú nám nejaké zlatky , alebo sa na to vykašlú a nedajú nám nič.
predovšetkým musíš vedieť kto si. To sa ale nedozvieš, kým sa nenaučíš lietať :)
Plusko by sa malo automaticky predlzit po skonceni primeria. Dufam ze to tak bude takisto ako vlani![]()
Pozn: Z vlastnych skusenosti viem, ze najvacsi porusovatelia pravidiel najviac vykrikuju
Optimálne je to, ak je dobrá poznatková fáza obohatená dobrou emocionálnou inteligenciou z pohľadu schopnosti byť empatický voči hráčom.
to znamena že cez pokoj plusko nebude a aktivuje sa po skončeni pokoja? minulu zimu som totiž hral na czx, tak neviem ako to bolo tuto. teraz sa jedna o skx
Nn, plusko by mal mat aktivne kazdy pocas mieru...
Pozn: Z vlastnych skusenosti viem, ze najvacsi porusovatelia pravidiel najviac vykrikuju
Optimálne je to, ak je dobrá poznatková fáza obohatená dobrou emocionálnou inteligenciou z pohľadu schopnosti byť empatický voči hráčom.
Tak v tom prípade by som túto tému presunul medzi bugy, lebo ja ho určite nemám, resp. nie zadarmo, pretože som si ho práve aktivoval![]()
tak v tom pripade nahlasujem bug, lebo nikto koho na skx poznam plusko zadarmo nema. to znamena že ide zrejme o celoserverovu zaležitosť![]()
výsledok ? na žiadnom servery plusko nebolo , odpovedi sa nám nedostalo a vyzerá to tak ,že sa nikto odpovedať ani nechystá.
Super práca. Radosť hrať.
predovšetkým musíš vedieť kto si. To sa ale nedozvieš, kým sa nenaučíš lietať :)
tiež to vidím na nulovú satisfakciuhlavne že by malo byť aktívne, niž keď sa stala chyba je slušnosť to dať vedieť poprípade sa k tomu vyjadriť, ale Tomáš možno krivdíme predčasne a nevieme kde ej reálna chyba
![]()
sk1 - Areo Hotah
hlavne že povie, plusko mal mať každy aktivovane, ale skontrolovať to? nehrozi![]()