Poprosím tomuto hráčovi na sk2 v goldklube vymazať všetky možnosti, okrem farmlistu. Sú mu zbytočné.
Poprosím tomuto hráčovi na sk2 v goldklube vymazať všetky možnosti, okrem farmlistu. Sú mu zbytočné.
začnite konečne hrať ... zleniveli ste. A Schatz už zmazal na sk1, stačilo trochu pokatovať![]()
Odteraz kazde nadavky budu obodovane. Dakujem za pochopenie!
A nikde vo farmliste nie je napisane ze je pre oazy, to ze ty ho nevies vyuzit na nic ine je cisto tvoj problem.
Pravidlá fóra/Nahlásenie príspevku/Pravidlá hry/FAQ T4
Moja sloboda sa končí tam, kde sa začína sloboda druhého.
Otec/Brekeke... lebo zlá panda príde dá ti body (aj mne) a ty sa nahneváš ...
o com tocis more? si na praskoch? ja sa tu bavim stale o tom principe a ako vidim stale to nevies pochopit.
zmenili sa podmienky v hre a aktivovany GC pre mna straca cenu. vratte mi 100 zlatych a zruste mi GC a dovidenia, aktivaciu som robil za inych podmienok, nikto nechce utocit so stratami, ale aby som musel 3x denne cistit jednu oázu co je hned vedla mna tak uz ma to nebavi.
jaj ten vas trapny pegas to by som radsej nekomentoval
winnetu anpetu ci ako sa volas moderator televiznych novin....pri mojej ciacii si napisal ze ma upozornujes pri mojej nadavke...tu v tomto prispevku bola pouzita ta ista slovna hracka...avsak uz si zabudol dopisat ze toho hraca upozornujes...poprosim ta ber svoju pracu svedomitejsie...lebo budem musiet na tvoje vykony podat adekvatnu staznost za diskriminovanie voci ostatnym...cakam na napravu...
dakujem
Naprava je par prispevkov nad tvojim a je vseobecna pre vsetkych, aby som to nemusel pisat vsetkym jednotlivo. Ale kludne sa stazuj angel
Pravidlá fóra/Nahlásenie príspevku/Pravidlá hry/FAQ T4
Moja sloboda sa končí tam, kde sa začína sloboda druhého.
Otec/Brekeke... lebo zlá panda príde dá ti body (aj mne) a ty sa nahneváš ...
prečítaj si VOPku a potomtu nevypisuj blbosti. Updaty počas hry sú možné a nemáš nárok na NIČ